Haberler

Oğlum Zeynep kimdir? SHOW TV Oğlum dizisi Zeynep gerçek adı nedir?

Güncelleme:

"Suçlu çocuk yoktur" cümlesinden doğan bir hikayeye sahip olan Oğlum dizisinde Zeynep karakterinin kim olduğu merak ediliyor. Oğlum Zeynep kimdir? SHOW TV Oğlum dizisi Zeynep gerçek adı nedir? sorularının yanıtı bu kapsamda arama motorlarında araştırılan konular arasında yerini alıyor. Senaryosunun Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz'a ait olduğu dizinin yönetmenliğini ise Gökçen Usta üstlenmektedir. Oğlum dizisi Zeynep karakteri kim, gerçek adı nedir? Zeynep'i oynayan Songül Öden kimdir?

Oğlum dizisi Zeynep kimdir sorusunun yanıtı araştırılan konular arasında yer alıyor. Birbirinden başarılı oyunculardan oluşan zengin kadrosuyla afişinin yayınlandığı günden itibaren dikkat çeken dizi, SHOW ekranlarında yayınlanmaktadır. Farklı iki kesimden gelen iki ailenin vurucu hikayesini seyirciye ulaştıracak olan 'Oğlum', ebeveynlerin çocuklar üzerindeki etkisini çarpıcı bir örnekle ortaya koymaya hazırlanıyor.

OĞLUM HİKAYESİ

Ay Yapım'ın tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çeken, "Suçlu çocuk yoktur" cümlesinden yola çıkan ve bir umut hikayesi anlatan yeni dizisi 'Oğlum' için geri sayım sürerken dizinin afişi yayınlandı. Birbirinden başarılı isimden oluşan zengin oyuncu kadrosunu gördüğümüz afiş, seyircide dizinin hikayesine dair merakı arttırıyor. Farklı kesimlerden gelen iki ailenin vurucu hikayesini seyirciyle buluşturacak olan 'Oğlum', ebeveynlerin çocuklar üzerindeki etkisini çarpıcı bir örnekle ortaya koymaya hazırlanıyor.

OĞLUM ZEYNEP KİMDİR?

Zeynep dış görünüşüne önem veren bakımlı bir kadındır. Bütün hayatını kocası Tuğrul'un üzerine kurmuştur. Onu kaybetmemek, elinde tutmak için yapabileceği her şeyi yapar ve en sonunda ilişkilerini kurtarmak için çocukları Efe'yi dünyaya getirir. Ancak Efe'nin doğumu da ilişkilerinin düzelmesini sağlamaz. Zeynep için çevrenin bakışı oldukça önemlidir. Dışarıya sürekli mutlu ve huzurlu aile imajı vermeye çalışırken oğlu Efe'yi fazlasıyla ihmal eder.

OĞLUM ZEYNEP GERÇEK ADI NEDİR?

Oğlum dizisinde Zeynep karakterini oynayan kişi Songül Öden'dir.

SONGÜL ÖDEN KİMDİR?

Songül Öden, 17 Şubat 1979 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı şan eğitimi alan sanatçı, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda, Ankara Deneme Sahnesi'nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda ve özel tiyatrolarda görev yaptı.

Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide Yasemin karakterini 2011-2014 yılları arası canlandırdı. Ekranlarda ilk göründüğü yapım Ferhunde Hanımlar oldu. Oyuncu 2020 yılında Arman Bıçakçı ile evlendi.

SONGÜL ÖDEN ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

  • 1999 : Ferhunde Hanımlar
  • 2001 : Vasiyet (Ruhinaz rolünde - TV dizisi)
  • 2002 : Havada Bulut (Ayşe rolünde - TV dizisi)
  • 2005 : Gümüş (Gümüş Şadoğlu rolünde - TV dizisi)
  • 2007 : Sınır (Didem rolünde - Kısa film)
  • 2008 : Vazgeç Gönlüm (Ezra rolünde - TV dizisi)
  • 2009 : Acı Aşk (Ayşe rolünde - Film)
  • 2010 : Mükemmel Çift (Ayça rolünde - TV dizisi)
  • 2011 : 72. Koğuş (Meryem rolünde - Film)
  • 2011 : Umutsuz Ev Kadınları (Yasemin Anday Kalyoncu rolünde - TV dizisi)
  • 2015 : Serçe Sarayı (Serçe rolünde - TV dizisi)
  • 2016 : Ekşi Elmalar (Türkan Özay rolünde - TV dizisi)
  • 2017 : Kayıtdışı (Zeynep rolünde - TV dizisi)
  • 2017 : Fi (Yıldız Kolhan - İnternet dizisi)
  • 2019 : Bir Aile Hikayesi (Reyhan Güneş rolünde - TV dizisi)
  • 2020 : Kırmızı Oda
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Songül Öden Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title