Haberler

Naz Elmas boşandı mı? Naz Elmas kimdir, kaç yaşında? Naz Elmas hayatı ve biyografisi nedir?

Güncelleme:

Üç yıl önce evlenen Oyuncu Naz Elmas ile Erol Özmandıracı tek celsede evliliklerini noktaladı. Bunun üzerine Naz Elmas'ın hayatı merak edildi. Peki, Naz Elmas boşandı mı? Naz Elmas kimdir, kaç yaşında? Naz Elmas mesleği nedir? Naz Elmas hayatı ve biyografisi nedir?

Evliliklerini kurtaramayan çift mahkemeye başvurup boşandılar. Bu gelişmenin ardından Naz Elma'ın hayatı merak edilmeye başladı. Peki, Naz Elmas boşandı mı? Naz Elmas kimdir, kaç yaşında? Naz Elmas mesleği nedir? Naz Elmas hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

NAZ ELMAS BOŞANDI MI?

Oyuncu Naz Elmas (38) ve Erol Özmandıracı (55) ikilisi evliliklerini sonlandırma karar aldı. Evliliklerini kurtaramayan çift mahkemeye başvurdu.

Elmas ve Özmandıracı anlaşmalı şekilde Aile Mahkemesi'nde boşandı.

İkili 15 Aralık 2019'da Esma Sultan Yalısı'nda dünyaevine girmişti.

Naz Elmas boşandı mı? Naz Elmas kimdir, kaç yaşında? Naz Elmas hayatı ve biyografisi nedir?

NAZ ELMAS KİMDİR?

Naz Elmas, 16 Haziran 1983, İstanbul, Türk sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu.

Naz Elmas, 16 Haziran 1983'te İstanbul'da doğdu. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet'te okudu. Liseyi ise yabancı dil eğitimi veren Özel Kalamış Lisesi'nde okudu. Üniversite son sınıfta okurken, Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz'in sevgilisi Havin'i canlandırdı. G.O.R.A filminde konuk oyunculuk yaparak, Erşan Kuneri'nin sekreterini canlandırdı. Sonrasında Candan Öte adlı dizide Gülen rolünü canlandırdı.

2007 yılında El Gibi adlı dizide oynamıştır. Televizyon reklamlarında da oyunculuk sergileyen Naz Elmas, Garanti Bankası'nın Mortgage Uzmanı adlı reklamında rol almıştır. Doktorlar dizisinde "Eylül" Karakterini canlandırmıştır. Oyuncunun birçok usta oyuncuyla oynadığı Nefes dizisi 21 Kasım 2009 tarihi itibarıyla yayından kaldırıldı.

2011 yılında Star TV'de yayınlanan Ay Tutulması adlı diziyle oyunculuk kariyerine devam eden oyuncu, bu dizinin finali ile birlikte yine Star TV'de yayınlanan Bir Ömür Yetmez adlı dizide "Melek" karakterini oynadı.

2012 yılında 4 Eylül ile 8 Aralık arasında Show Tv'de yayınlanan Ustura Kemal dizisinde Rum kızı Angeli karakterini canlandırdı. 14 bölüm yayınlanan dizi yayından kaldırıldı.2013 yılında 1 Temmuz ile 23 Eylül arasında Kanal D'de yayınlanan Güzel Çirkin dizisinde oynadı. 13. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldı.

2014 yılında çekilmekte olan Stajyer Mafya filminde oynayacaktır. 2014 sonbaharında TRT 1'de başlamış olan Filinta (Bir Osmanlı Polisiyesi) dizisinde yer almaktadır.

NAZ ELMAS DİZİLERİ

2003 - Gülbeyaz (Konuk Oyuncu)

2004-2006 - Haziran Gecesi (Havin)

2006-2007 - Candan Öte (Gülen)

2007 - El Gibi (Ece)

2008-2009 - Doktorlar (Eylül Soner)

2009 - Nefes (Nefes)

2011 - Ay Tutulması (Ayla Yılmaz)

2011-2012 - Bir Ömür Yetmez (Melek)

2012 - Ustura Kemal (Angeli)

2013 - Güzel Çirkin (Komiser Nazlı)

2014 - Merhamet (Ahu)

2015 - Filinta (Azize)

2016 - Kördüğüm (Didem)

2017 - Bahtiyar Ölmez (Handan)

2019 - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Sevda Meftun)

2020 - Babam Çok Değişti (Deniz)

NAZ ELMAS FİLMLERİ

2004 - GORA (Sekreter)

2011 - Ya Sonra (Burcu)

2014 - Stajyer Mafya (Canan)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Naz Elmas Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title