Haberler

Mustafa Ilıcalı kimdir, kaç yaşında? Mustafa Ilıcalı nereli, hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminde Ulaşım Daire Başkanlığı ve bazı İBB şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 2007-2015 yılları arasında İBB Başkan Danışmanlığı yapan Mustafa Ilıcalı ile ilgili bilgilere ve biyografisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, Mustafa Ilıcalı kimdir, kaç yaşında? Mustafa Ilıcalı nereli, hayatı ve biyografisi nedir?

Türk Profesör ve siyasetçidir. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın amcasıdır. Peki, Mustafa Ilıcalı kimdir, kaç yaşında? Mustafa Ilıcalı nereli, hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

MUSTAFA ILICALI KİMDİR?

Mustafa Ilıcalı 15 Haziran 1954 tarihinde Erzurum'da doğdu.

Türk Profesör ve siyasetçidir. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın amcasıdır.

Mustafa Ilıcalı 15 Haziran 1954 tarihinde Erzurum'da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu. İnşaat mühendisliği alanında 2002 yılında profesörlük unvanı alan Ilıcalı, Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanıdır.

Siyasi kariyeri

2002-2007 yılları arasında XXII. dönem Erzurum milletvekili olarak görev yapan Ilıcalı, 2008 yılı itibarıyla de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı danışmanlığı yapmıştır. Kasım 2015 seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden XXVI. dönemde tekrar Erzurum Milletvekiliği'ne seçilmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mustafa Ilıcalı Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title