Haberler

Mucize Doktor yeni bölüm canlı yayın HD izle! Mucize Doktor . bölüm full izle! Mucize Doktor 6. böiüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme:

Ekranları sevilen dizisi Mucize Doktor bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Mucize Doktor dizisi izlemek isteyen izleyicilerimiz Mucize Doktor canlı izle! Mucize Doktor Fox TV canlı izle! Mucize Doktor son bölümde neler oldu? Mucize Doktor full HD canlı izle şeklinde aratıyor. Mucize Doktor canlı izleme linki haberimizde.

Diziseverlerin merakla beklediği Mucize Doktor bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Mucize Doktor dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Mucize Doktor canlı izle, Mucize Doktor Fox TV canlı izle! Mucize Doktor son bölümde neler oldu? Mucize Doktor full HD canlı izle, diye aratıyor. Peki, Mucize Doktor canlı izleme linki nedir? İşte haberler.com sayfasında bulabileceğiniz tüm detaylar…

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ferman, Tanju'nun kızının kalp ameliyatı için geri döner. Ama durum son derece vahimdir. Bu sırada Ferman'ın hastaneden ayrılma teklifiyle bocalayan Ali, Vuslat olayı öğrenip onu cezbetmeye başlayınca iyice arada kalır. Tanju geçmişiyle yüzleşirken Nazlı, Ferman ve Ali'nin olmadığı bir hastane hayal etmeye çalışır. Ali sonunda kararını verir. Ama hiç hesapta olmayan bir gelişmeyle Ali'nin bütün hayatını değiştiren yine Nazlı olacaktır.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali ve Muhsin, Doruk'un kafasındaki kurşunu çıkarmaya kararlıdır. Ama operasyonu kalıcı bir hasar vermeden tamamlamak imkânsız görünmektedir. Bu sırada bir salgın tehdidi hastanedeki bütün önlemleri maksimuma çıkarır ve Ali, Nazlı'yla yakınlaşma çabalarına hız verirken Ferman umutsuz bir vakayı üstlenir. Doruk bütün risklerine rağmen ameliyata alınır. Ama sonunda her şeyi değiştiren Ferman'ın fevri bir kararı olacaktır.

MUCİZE DOKTOR CANLI İZLE (20.00)

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Mucize Doktor Haberler

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Melih Gökçek 'Arsaları sattım' dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

Melih Gökçek "Arsaları sattım" dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title