Haberler

Friends dizisinin Gunther'ı James Michael Tyler kimdir, neden öldü? James Michael Tyler kaç yaşındaydı, nereli?

Güncelleme:

Friends dizisinde canlandırdığı Gunther rolüyle tanınan Amerikalı aktör James Michael Tyler 59 yaşında hayatını kaybetti. Tyler, bir süredir kanserle mücadele etmekteydi. Peki, James Michael Tyler kimdir? James Michael Tyler kaç yaşındaydı, nereli? James Michael Tyler hayatı ve biyografisi nedir?

Friends dizisindeki Gunther rolüyle tanınan Amerikalı aktör James Michael Tyler hayatını kaybetti. 59 yaşında hayata veda eden Tyler, prostat kanserinin dördüncü evresindeydi. Friends dizisinde canlandırdığı Gunther rolüyle tanınan Amerikalı aktör James Michael Tyler 59 yaşında hayatını kaybetti. Tyler, bir süredir kanserle mücadele etmekteydi. Peki, James Michael Tyler kimdir? James Michael Tyler kaç yaşındaydı, nereli? James Michael Tyler hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

FRIENDS DİZİSİNİN GUNTHER'I JAMES MİCHAEL TYLER HAYATINI KAYBETTİ!

Friends dizisindeki Gunther rolüyle tanınan Amerikalı aktör James Michael Tyler hayatını kaybetti. 59 yaşında hayata veda eden Tyler, prostat kanserinin dördüncü evresindeydi.

Tyler'ın pazar sabahı Los Angeles'taki evinde öldüğü duyuruldu. Menajerinin yaptığı açıklamada, "Onunla bir kez tanıştıysanız, ömür boyu arkadaşınız olmuştur" ifadesi yer aldı.

Ölüm haberini, Friends dizisinin yapımcısı Kevin Bright da Twitter üzerinden duyurdu. Bright, "James Michael Tyler, Gunther'ımız dün gece hayatını kaybetti. O, son günlerini insanlara yardım ederek geçiren inanılmaz biriydi. Tanrı seni korusun James, Gunther daima yaşayacak" dedi.

2018 yılında Tyler'a ileri düzeyde prostat kanseri teşhisi konmuş, daha sonra ise hastalık kemiklerine yayılmıştı.

Menajeri açıklamasında, Tyler'ın çok sayıda insana yardım etmek isteyerek kanser hikayesini cesurca paylaştığını ve insanların prostata yönelik test yaptırması için kampanyalar yürüttüğünü de aktardı.

Friends'in altı ana karakteri kadar ekran süresine sahip olmasa da Tyler, dizinin hayranları arasında oldukça popüler bir oyuncuydu.

Tyler, Gunther karakteri ile Friends'te Central Perk isimli kahvecide bir garsonu canlandırıyordu. Gunther, dizi boyunca Jennifer Aniston'ın oynadığı Rachel karakterine aşıktı.

Bu yılın başında NBC'nin Today adlı programına katılan Tyler, hastalığının bedeninin alt kısmını felce uğrattığını söylemişti. Bu nedenle Tyler, HBO'nun yıllar sonra çektiği özel Friends bölümü 'Yeniden Buluşma'ya fiziken katılamamış ve sadece uzaktan bağlantı yoluyla dahil olmuştu.

JAMES MİCHAEL TYLER KİMDİR?

1962 yılında ABD'nin Mississippi eyaletinde doğan Tyler, yıllarca rol aldığı Friends dizisi için, "Dürüst olmak gerekirse hayatımın en unutulmaz 10 yılıydı" demişti. "Daha iyi bir deneyim hayal edemezdim" diyen Tyler "Bütün bu insanlar harikuladeydi. Onlarla birlikte çalışmak büyük bir zevkti. Çok, çok özel hissettirdi" demişti.

Tyler 1994'ten 2004'e kadar, NBC'de yayımlanan komedi dizisinin yaklaşık 150 bölümünde yer aldı. Ardından kanser tedavisi gördüğü zamanlarda da oyunculuk yapmaya devam etti, iki kısa filmde rol aldı.

James Michael Tyler, 28 Mayıs 1962'de Greenwood, Mississippi'de beş çocuğun en küçüğü olarak dünyaya geldi . Amcasının adını aldı. Tyler'ın memleketi Winona, Mississippi'ydi .

10 yaşındayken eski bir USAF kaptanı olan babası öldü ve 11 yaşındayken annesi öldü. 12 yaşındayken Tyler , kız kardeşiyle birlikte yaşamak için Güney Carolina, Anderson'a taşındı .

1982'de Anderson Koleji'nden (şimdi Anderson Üniversitesi ) iki yıllık bir dereceyle ve Clemson Üniversitesi'nden 1984'te jeoloji derecesi ile mezun oldu . Clemson'da geçirdiği süre boyunca, Clemson Players adlı öğrenci tiyatro grubunun bir üyesiydi. Bu deneyim, oyuncu olma konusundaki ilgisini ateşledi. 1987 yılında Georgia Üniversitesi'nden Güzel Sanatlar Yüksek Lisans derecesini aldı .

1988'de Los Angeles'a taşındı ve Fat Man and Little Boy filminde yapım asistanı oldu ve film editör yardımcısı oldu.

Lili Claire Vakfı ve AIDS Projesi LA hayır kurumlarını destekledi. Tyler , ölümüne kadar Hollywood'da yaşadı .

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Friends Dizisi Gündem Magazin Dünya Güncel Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Bakmadan Geçme

10 HAZİRAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Michael Mosley bulundu mu? Michael Mosley kimdir, neden öldü? YKS NE ZAMAN AÇIKLANACAK? TYT-AYT sınav sonucu ne zaman? YKS sonuç sorgulama ekranı! SÜPER LİG TRASFER DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? 2024-2025 transfer sezonu ne zaman? Teşrik tekbiri nedir? Teşrik tekbiri kaç defa getirilir? Teşrik tekbirinin anlamı nedir? KURBAN BAYRAMI BANKALAR AÇIK MI? Kurban Bayramı tatilinde bankalar çalışıyor mu? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı?
Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title