Haberler

Luna Binance kalkıyor mu? Luna Binance'a ne zaman eklenecek, geri dönecek mi, listelenecek mi?

Güncelleme:

Kripto para birimlerindeki çöküşün ardından, piyasada endişe hakim olmuş durumda. Luna hakkında çeşitli yorumlar yapılırken Luna Binance'a ne zaman eklenecek, geri dönecek mi, listelenecek mi? Luna Binance kalkıyor mu?

Kripto para piyasasında önce sabit coin TerraUSD'de düşüş dalgası yaşanmıştı. 1 dolara sabit olması gereken TerraUSD, 0,35 dolara kadar gerilemişti. Terra ağının kripto parası LUNA'da ise kayıp yüzde 97'yi bulmuş, bu durum piyasada endişeleri tetiklemişti. Peki, Luna Binance kalkıyor mu? Luna Binance'a ne zaman eklenecek, geri dönecek mi, listelenecek mi?

LUNA BİNANCE KALKIYOR MU?

Kripto piyasasında çöküş sürerken dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance ağ yavaşlığını gerekçe göstererek Luna ve TerraUSD (UST) çekim işlemlerini askıya aldığını duyurdu.

TerraLabs Kurucu ortaklarından Do Kwon, coinin değerini 1 dolara yükseltebilmek için 750 milyon dolar değerinde Bitcoin satışı gerçekleştirdiklerini açıkladı ancak yine de istenen sonuç alınamadı.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

LUNA Coin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title