Haberler

Konya Spor Başkanı kimdir? Fatih Özgökçen hayatı..

Güncelleme:

Ligde kalan 19 maçı da mücadele ederek ligi en iyi yerde bitirme arzusu içerisinde olduklarını belirten Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen spor takipçileri tarafından merak edilip araştırılıyor. Vatandaşlar "Konya Spor Başkanı kimdir?" sorusunun yanıtını arıyor. İşte, Fatih Özgökçen hayatı..

Konyaspor maçının gündemde olduğu şu sıralar, Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen de takımı ile ilgili yaptığı röportajlarla ilgi çekti ve merak konusu oldu. Peki, Konya Spor Başkanı kimdir? İşte, Fatih Özgökçen hayatı..

FATİH ÖZGÖKÇEN KİMDİR?

1977 yılında Konya'da doğan Fatih Özgökçen İlkokulu Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Konya Merkez İmam Hatip Lisesinde tamamladı.

1998-2002 yılları arasında Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesinde öğrenim gören Özgökçen, yüksek lisansını ise Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Ana Bilim dalında tamamladı.

Fatih Özgökçen 2021'de Konyaspor'un yeni başkanı olarak seçilmiştir

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Konyaspor Gündem Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title