Haberler

Karabük 1 GS 2 Maç Özeti (Karabükspor Galatasaray) 9.Hafta Süper Lig

Güncelleme:

Galatasaray 2 Karabükspor 1 maç özeti (Karabük GS) Süper Lig 9.hafta maçları devam ederken Galatasaray Karabükspor deplasmanından 3 puanla döndü. Karabükspor 1 GS 2 maç özeti ve gollerini izlemek için ilgili maç özeti bağlantısını haberimizde bulabilirsiniz. Süper Lig 9.hafta maçlarından görüntüler..

Galatasaray Karabükspor mücadelesinin geniş özeti. Süper Lig maç özetleri ve Karabükspor Galatasaray maçının golleri, tartışmalı pozisyonları. Süper Lig 9.hafta maçları devam ediyor. Galatasaray zorlu Karabükspor deplasmanında Umut Bulut'un 71.golüyle kazandı. Sarı Kırmızılı ekip Karabükspor deplasmanında aldığı 2-1'lik galibiyetin ardından puanını 16'ya çıkardı. Karabükspor GS maçının özeti ve gollerini izlemke için ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz.

Süper Lig 9.Hafta Maçları

Sol kanatta Dzemaili'nin ceza sahasına gönderdiği topa Burak Yılmaz müdahele edemedi. Arka direkte takipçilik özelliğini konuşturan Umut Bulut yaptığı tek vuruşla Galatasaray'ı yeniden öne geçirdi

71

GOOOOOOOOOOOOOLL Galatasaray skoru 2-1 yaptı

69

Galatasaray çok etkili geldi. Umut'un geliştirdiği atakta topla buluşan Dzemaili'nin yerden şert şutu auta çıktı

66

Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Günün etkili isimlerinden Wesley Sneijder yerini Umut Bulut'a bıraktı

64

Sağ kanatta Hakan Balta'nın hatasında Domi Kumbela araya giriyor ve topu biraz sürerek ortasını yapıyor ancak vuruşu istediği gibi olmuyor ve top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

61

Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken KDÇ Karabükspor'un topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

58

İkinci yarıda baskılı oyununu sürdüren KDÇ Karabükspor üst üste duran toplarla gol bulmaya çalıştı. Maçın 57. dakikasında kazanılan köşe vuruşunda yapılan ortaya iyi yükselen Emre Güngör topu kafa vuruşuyla ağlarla buluşturdu.

57

GOOOOOOOOOOOOOOOLLL Karabükspor maçta beraberliği sağladı

54

Ceza yayının sol tarafından kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan'ın vuruşunda barajın sağ tarafından geçen topu kaleci Boy Waterman uzanarak sağ köşeden çıkartıyor.

51

Karabükspor ikinci yarıya çok istekli başladı. Galatasaray'ı yarı sahasından çıkarmayan Karabükspor hücum bölgesinde son vuruşlarda etkisiz bir görüntü sergiliyor

48

Sağ kanattan gelişen atakta Domi Kumbela ortasını ceza alanına doğru gönderiyor ancak savunma topu karşılıyor

47

Cesare Prandelli ve Tolunay Kafkas ikinci yarıya aynı 11'lerle başladı

46

Karşılaşmanın ikinci yarısı Galatasaraylı futbolcuların vuruşu ile başladı

45

Barış Şimşek ilk 45 dakikayı bitiren düdüğü çaldı. Konuk Galatasaray soyunma odasına 1-0 önde giriyor

45

Karabükspor'da yaşanan bir pozisyon sonrası hakeme itiraz eden Hakan Özmert sarı kart gördü

45

Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 1 uzatma dakikası eklendi

43

Ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Felipe Melo bekletmeden kaleyi düşünüyor ancak vuruşunda top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

41

Karabükspor tehlikeli gelmeye devam ediyor. Sol kanatta Tanju Kayhan'ın yaptığı sert ortaya Hakan Özmert şık bir vuruş denedi fakat top direğin hemen üstünden auta çıktı

39

Karabükspor yine çok etkili geldi. Sol kanatta çok hızlı ceza sahasına giren Onur Ayık yerden sert bir orta yaptı. Ceza sahasında bulunan Karabüksporlu futbolcular topa müdahele edemeyince ev sahibi ekip beraberlik şansını değerlendirememiş oldu

38

Karşılaşmanın ilk sarı kartı Yiğit İncedemir'e çıktı. Melo'ya yaptığı sert müdahele sonrası hakem Barış Şimşek kartına başvurdu

36

Karabükspor'da ceza sahasında topla buluşan Hakan Özmert sert bir şut çekti fakat kaleci Muslera topu son anda kornere çeldi

32

Yiğit İncedemir'in orta sahada kaptırdığı top sonucu Burak Yılmaz ile tehlikeli bir pozisyona giren Galatasaray gole çok yaklaştı. Defans ile birebir kalan Burak Yılmaz ceza sahasının dışından şansını denedi. Burak Yılmaz'ın etkisiz vuruşu kaleci Waterman'da kaldı

28

Kaleye uzak bir mesafede kazanılan serbest vuruşta Erdem Özgenç doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

27

Karabükspor çok etkili geldi. Sağ kanatta Kumbela'nın getirdiği atakta ceza sahasında bulunan Akpala topa yükseldi. Takım arkadaşından seken topu kontrol etmek isteyen Onur Ayık yerde kaldı. Ev sahibi ekip penaltı beklerken hakem Barış Şimşek devam kararı verdi

23

Ev sahibi Karabükspor maçın bu dakikalarında kendi yarı sahasından çıkmakta güçlük çekiyor.

20

Galatasaray seri paslarla hızlı çıkıyor ve Wesley Sneijder uzun pasını sol kanattan ceza sahasına hareketlenen arkadaşı Blerim Dzemaili'ye gönderiyor. Blerim Dzemaili ceza sahasına giriyor ve topu sağ tarafına çekerek vuruşunu yapıyor ancak Boy Waterman gole izin vermiyor.

16

Karabükspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan kullanıcan köşe vuruşunda ceza sahasında çok uygun bir pozisyonda bulunan Mabiala'nın yaptığı kafa vuruşu auta çıktı

14

Sol kanatta topla buluşan Hakan Balta'nın pasında topla buluşan Blerim Dzemaili ceza sahası sol çaprazına doğru topu sürüyor ve vuruşunu kaleye gönderiyor ancak kaleci Boy Waterman üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol ediyor.

12

Sakatlıktan yeni kurtulan Tanju Kayhan yedek kulübesine beni değiştirin diye işaret yaptı.

10

Galatasaray kaleyi cepheden gören bir yerde serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Hamit Altıntop'un sert şutu direğin hemen üstünden auta çıktı

8

Chedjou bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı resmi maçlarda 2 gol attı, 2 asist yaptı

7

Ev sahibi KDÇ Karabükspor kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

6

Galatasaray farkı ikiye çıkarmaya çok yaklaştı. Sneijder'in pasında defansın hatası sonrası topla buluşan Burak Yılmaz kaleciyle karşı karşıya kaldı. Topu düzgün kontrol edemeyen Burak Yılmaz'dan önce Waterman çıktı ve kalesini gole kapattı

4

Karşılaşmada ilk köşe vuruşunu kazanan taraf Galatasaray oldu. Selçuk İnan'ın sol kanattan kullandığı kornerde ceza sahasında bulunan Chedjou iyi yükseldi ve yaptığı kafa vuruşuyla kaleci Waterman'ı çaresiz bıraktı.

3

GOOOOOOOOOOOOOLLLL! Galatasaray erken bir golle 1-0 öne geçti

1

Ve zorlu mücadele Karabüksporlu futbolcuların vuruşu ile başladı. İki takıma da başarılar dileriz

MAÇ ÖNCESİ Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak Kardemir Karabükspor-Galatasaray maçını, hakem Barış Şimşek yönetecek.

MAÇ ÖNCESİ Galatasaray'da sarı kart cezalısı durumunda bulunan Olcan Adın, Kardemir Karabükspor müsabakasında takımdaki yerini alamayacak. Felipe Melo ile Yekta Kurutuluş ise bugün sarı kart görürlerse, cezalı duruma düşecek.

MAÇ ÖNCESİ Galatasaray ile Kardemir Karabükspor arasında Karabük'te yapılan 6 lig maçında sarı-kırmızılı ekip 2, evsahibi takım 1 galibiyet aldı, 3 maç da berabere sonuçlandı. Karabük'te evsahibi ekip 3, konuk Galatasaray 6 kez gol sevinci yaşadı. Bu arada, iki takım arasında 1997-1998 sezonunda Karabük'te oynanması gereken karşılaşma İzmir'de yapıldı ve Galatasaray 3-2 galip geldi.

MAÇ ÖNCESİ 2012-2013 sezonunun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçtan konuk ekip 3-1 galip ayrıldı, Karabük'te ise gülen taraf 1-0'lık sonuçla Galatasaray oldu. Geçen sezon İstanbul'daki maçta sarı-kırmızılı ekip 2-1 galip geldi, Karabük'teki müsabaka ise 0-0 bitti.

MAÇ ÖNCESİ Galatasaray, Kardemir Karabükspor ile ligde yaptığı son 8 maçtan 3'ünü kazanabildi. Sarı-kırmızılı ekip, rakibine 2010-2011 sezonunda Karabük'te 2-1 yenilip, İstanbul'da golsüz berabere kaldı. 2011-2012 sezonunun ilk yarısında Karabük'te oynanan karşılaşma 1-1 sonuçlandı, ''Cim Bom'' İstanbul'da 5-1 galip geldi.

MAÇ ÖNCESİ Geçen sezon İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray 2-1 kazandı, Karabük oynanan maç ise golsüz sona erdi.

MAÇ ÖNCESİ İki takım arasında geride kalan 14 maçtan 7'sini Galatasaray, 2'sini Kardemir Karabükspor kazandı, 5 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın toplam 22 golüne, Kardemir Karabükspor 10 golle cevap verebildi.

MAÇ ÖNCESİ Galatasaray ile Kardemir Karabükspor, lig tarihinde bugün 15. kez karşı karşıya gelecek

MAÇ ÖNCESİ Muslera, Sabri, Chedjou, Koray, Hakan Balta, Selçuk, Melo, Hamit, Sneijder, Dzemaili, Burak Yılmaz

MAÇ ÖNCESİ Karabükspor: Waterman, Erdem, Mabiala, Emre Güngör, Tanju, Aykut, Yiğit, Onur Ayık, Hakan, Kumbela, Akpala

MAÇ ÖNCESİ Karabükspor-Galatasaray maçının canlı anlatımına hoş geldiniz.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Boy Waterman Burak Yılmaz Galatasaray Gündem Haberler

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın görüntüleri tartışma yarattı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın görüntüleri tartışma yarattı

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title