Haberler

Kan Çiçekleri ne zaman başlıyor? Kan Çiçekleri yeni sezon ne zaman, hangi tarihte yayınlanacak?

Güncelleme:

Başrollerinde Yağmur Yüksel ve Barış Yüksel'in yer aldığı Kan Çiçekleri yeni sezon ne zaman? Merak ediliyor ve bu nedenle internet üzerinde araştırılıyor. Peki, Kan Çiçekleri ne zaman başlıyor? Kan Çiçekleri yeni sezon ne zaman, hangi tarihte yayınlanacak? İşte detaylar...

Başrollerini Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel'in paylaştığı dizi, kan davasıyla başlayan büyük aşkı ele alıyor. Bir yanda hayalleri, umutları elinden alınan Dilan diğer yandan kan davasını bitirip kardeşini bu döngüden kurtarmak için evlenmek zorunda kalan Baran'ın hikayesi Kan Çiçekleri ile izleyici karşısına çıkacak. Peki, Kan Çiçekleri yeni sezon ne zaman? Kan Çiçekleri yeni bölüm hani tarihte yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

KAN ÇİÇEKLERİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Kan Çiçekleri hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında saat 16.30'da yayınlanmaktaydı. Yeni sezona dair bir bilgi henüz izleyicilerle paylaşılmadı. Bu nedenle yeni sezonun ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Fakat genellikle diziler Eylül-Ekim aylarında yeni sezonları ile birlikte izleyicileriyle buluşuyor.

Kan Çiçekleri yeni sezon ne zaman? Kan Çiçekleri yeni bölüm hani tarihte yayınlanacak?

KAN ÇİÇEKLERİ KONUSU NEDİR?

Başrollerini Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel'in paylaştığı dizi, kan davasıyla başlayan büyük aşkı ele alıyor. Bir yanda hayalleri, umutları elinden alınan Dilan diğer yandan kan davasını bitirip kardeşini bu döngüden kurtarmak için evlenmek zorunda kalan Baran'ın hikayesi Kan Çiçekleri ile izleyici karşısına çıkacak. Karabey ve Demir aileleri yıllardır süren kan davası yüzünden birçok kayıp verir. Bu iki aile, Mardin'den, İstanbul'a sürüklenirken, Karabeylerin konağına yıllar sonra bekledikleri haber gelir. Kanlıları Seyit bulunmuştur. Fakat Baran kan dökülmesini istemez ve bunu durdurmak için aile büyüklerine rağmen Seyit'in kızı Dilan ile evlilik yolunu seçer. Dilan ise hayallerini bir kenara bırakıp, daha fazla kişinin ölmemesi için bu evliliği kabul eder. Fakat bu evlilik ikisi içinde adeta bir hapishanedir.

KAN ÇİÇEKLERİ HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Ekranların sevilen dizisi Kan Çiçekleri Kanal 7 ekranlarında izleyicisi ile buluşmaktadır.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Kan Çiçekleri Barış Yüksel Dizi Gündem Yaşam Haberler

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Meclis'i feshederek erken seçim çağrısı yaptı

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Meclis'i feshederek erken seçim çağrısı yaptı

CHP lideri Özel'den dikkat çeken uyarı: Topraklarımızı İsrail'e, Yunanistan'a katmaya gayret gösteriyorlar

CHP lideri Özel'den dikkat çeken uyarı: Topraklarımızı İsrail'e, Yunanistan'a katmaya gayret gösteriyorlar

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Bakmadan Geçme

Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title