Haberler

Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Güncelleme:

Bugün Star TV'de ekranlara gelecek Hükümet Kadın 2 filmi için izleyiciler, Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? araştırması yapıyor. Peki, Hükümet Kadın 2 hangi şehirde çekilmektedir? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın 2 oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar...

Hükümet Kadın 2, 2014 yapımı, komedi türündeki Türk filmi. Yönetmenliğini yapan Sermiyan Midyat hem senaryosunu yazmış hem de başrolünü üstlenmiştir. Hükümet Kadın isimli birinci filmin 7 yıl öncesini anlatır. Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

HÜKÜMET KADIN 2 NEREDE ÇEKİLDİ?

Sermiyan Midyat'ın kendi hikayesinin anlatıldığı Hükümet Kadın 1 ve 2, Mardin'in Midyat ilçesinin bir köyünde köyünde çekildi. Oyunculardan bazıları da köyden insanlar oldu.

HÜKÜMET KADIN 2 NE ZAMAN ÇIKTI?

Film 2014 yapımı bir filmdir.

HÜKÜMET KADIN 2 KONUSU NE?

Hükümet Kadın 2'de ilk filmde yaşananların 7 yıl öncesine gidiyor; Xate ve kocası Aziz Veysel'in Faruk ile olan azılı mücadelesine tanık oluyoruz. Xate'in Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı olmasına henüz yedi yıl vardır ve şimdilik belediye başkanı Aziz Veysel'in eşi olarak yaşamaktadır. Faruk'un bitmek bilmeyen koltuk sevdasının kökeni de bu günlere dayanmaktadır. Xate, sıradan sabahlardan birinde Aziz Veysel'i evden uğurlarken beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Bu kötü sürpriz de Xate ve Faruk'u bir kez daha karşı karşıya getirir. Daha da beklenmedik olanı ise tüm kasabalıyı şaşkına çeviren 'erken seçim' kararıdır.

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın kendi babaannesinin yaşamından esinlenerek kaleme aldığı Hükümet Kadın filminde, Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı olan Zekiye Midyat'ın hikayesini izlemiştik. Devam filminin başrollerinde bir kez daha Demet Akbağ'ın ve Sermiyan Midyat yer alıyor. Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

HÜKÜMET KADIN 2 OYUNCULARI KİMLERDİR?

Demet Akbağ

Sermiyan Midyat

Gülhan Tekin

Ercan Kesal

Bülent Çolak

Burcu Gönder

Haki Biçici

Olgun Toker

Bahadır Efe

Elif Erdoğan

Levent İdem

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title