Haberler

Haluk Pekşen kimdir? Haluk Pekşen hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Eski CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, siyaset dünyasında sıkça konuşulmaya başlandı. Pekşen hakkında Haluk Pekşen kimdir, konusu merak edilirken Haluk Pekşen hayatı ve biyografisi araştırıldı.

Haluk Pekşen, siyaset gündemini yeni gündemi oldu. Sosyal medyada da gündem olan Haluk Pekşen hakkında Haluk Pekşen kimdir, Haluk Pekşen hayatı ve biyografisi gibi konular araştırıldı.

HALUK PEKŞEN KİMDİR?

11 Eylül 1961'de Trabzon Yomra Yokuşlu köyünde doğan Haluk Pekşen, 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

2000 yılında 'Beş Yıllık Kalkınma Plan Komisyonu' üyeliği görevine atanarak "Beş Yıllık Kalkınma Plan ve Stratejileri" ve "AB ile Mevzuat Uyumu "konularında hukuki ve idari çalışmalarda bulundu.

BANKACILIK SEKTÖRÜYLE İLGİLİ YASA ÇALIŞMALARINDA YER ALDI

2001 ekonomik krizi sonrası özellikle bankacılık sektörünün yeniden yapılanması için yapılan yasa çalışmalarında aktif olarak yer aldı.

2006 yılında Türkiye Kızılay Derneği Hukuk Müşavirliği görevini üstlenen Haluk Pekşen birçok kanun, yönetmelik ve tüzük çalışmalarında bulundu.

DÜNYANIN BİRÇOK ÜLKESİNDE MAKALELERİ YAYIMLANDI

Çok sayıda sivil toplum örgütünün kurucu ve yöneticiliğini yaptı. Yurt içi ve yurt dışı çok sayıda şirket ve işletmede avukatlık, danışmanlık ve icra kurulu görevinde bulundu. Havacılık, Bankacılık, Gümrük, Dış Ticaret Yasası başta olmak üzere çok sayıda yasa, tüzük ve yönetmeliğin hazırlık çalışmalarında görev yaptı. İpekyolu Projesi (Merkez Türkiye), Eurocontrol Konvansiyonu Mevzuatı, Serbest Bölgeler Mevzuatı, hukuk, bankacılık ve finansman konuları başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde çok sayıda söyleşi ve makaleleri yayımlandı.

İngilizce bilen Pekşen, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haluk Pekşen Siyaset Trabzon Gündem Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title