Haberler

Bedelli askerlik ne kadar? 2021-2022 Güncel bedelli askerlik ücretleri ne kadar oldu? Bedelli askerlik ödemesinde taksit yapılıyor mu?

Güncelleme:

Bedelli askerlik fiyatlarında güncelleme yapıldı. Enflasyonla birlikte bedelli askerlik ücreti de yükseldi. Vatandaşlar, bedelli askerlik güncel fiyatlarını merak ediyor. Peki, Bedelli askerlik ne kadar? 2021-2022 Güncel bedelli askerlik ücretleri ne kadar oldu? Bedelli askerlik ödemesinde taksit yapılıyor mu? Bedelli askerlik güncel ücretleri sizlerle...

Bedelli askerlik kaç TL oldu? Bedelli askerlik ödemelerinde taksit yapılıyor mu? Bedelli askerlik fiyatları ne kadar? Bedelli askerlik kaç bin TL oldu? Güncel bedelli askerlik fiyatları haberimizde...

BEDELLİ ASKERLİK NE KADAR OLDU?

7179 Sayılı Askeralma Kanunu 9'uncu maddesi ve Askeralma Yönetmeliği'nin 61'inci maddesi gereğince bedelli askerlik bedel miktarı memur aylık katsayısına göre her yıl Ocak ve Temmuz aylarında yeniden tespit edilmektedir. Bedelli Askerliğe müracaat eden yükümlülerin, ödeme yapacaklari tarihte geçerli olan bedel miktarını ödemeleri halinde başvuru işlemlerini tamamlamaktadir. 01 Ocak – 30 Haziran 2021 tarihleri arasinda ödenecek tutar 39.788,64 Türk Lirasi, 01 Temmuz – 31 Aralik 2021 tarihleri arasinda ödenecek tutar 43.151,28 Türk Lirasi olarak belirlenmiştir.

Güncel bedelli askerlik fiyatı : 43.151,28 Türk Lirasi

BEDELLİ ASKERLİK KAPSAMINDA ÖDENECEK TUTARA TAKSİT YAPILIYOR MU?

7179 Sayılı Askeralma Kanunu 9'Uncu Maddesi Ve Askeralma Yönetmeliği'Nin 61'İnci Maddesi Gereğince Bedelli Askerlik Hizmeti İçin Belirlenen Tutarlar Tek Seferde Ödenecek, Taksit Yapılmayacaktır.

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NEREYE YATIRILIR?

Başvuruları uygun görülenler ödemelerini, bir defada Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası, Defterdarlıklar ve Defterdarlıklara bağlı malmüdürlüklerine T.C. Kimlik Numarası beyan ederek yatırabileceklerdir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title