Haberler

Güldür Güldür Yılbaşı Levent Yüksel kimdir? Levent Yüksel kaç yaşında, nereli? Levent Yüksel Yılbaşında hangi şarkıyı söyledi?

Güncelleme:

2022 senesine veda ettiğimiz yılbaşı gecesinde ekranlara gelen Güldür Güldür Show programı ile keyifli vakit geçiren vatandaşlar programa katılan isimleri merak ediyor. Arama motorlarında Güldür Güldür Yılbaşı Levent Yüksel kimdir? Levent Yüksel kaç yaşında, nereli? Levent Yüksel Yılbaşında hangi şarkıyı söyledi? soruları aratılıyor. İşte detaylar!

Yeni yıl heyecanı her yeri sarmışken bu akşam ekranlara gelen Güldür Güldür Show programına çeşitli sanatçılar katılım sağladı. Birbirinden ünlü isimlerin sahne aldığı programda sahne alan isimler ise merak edildi. Arama motorlarında Güldür Güldür Yılbaşı Levent Yüksel kimdir? Levent Yüksel kaç yaşında, nereli? Levent Yüksel Yılbaşında hangi şarkıyı söyledi? soruları aratıldı. Detaylar haberimizde.

GÜLDÜR GÜLDÜR YILBAŞI LEVENT YÜKSEL KİMDİR?

Levent Uğur Yüksel (d. 21 Ekim 1964), Türk şarkıcı ve müzisyen.

Antalya Lisesinden mezun olduktan sonra yeni adı İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı olan Belediye Konservatuvarının kontrbas bölümünü bitiren sanatçı konservatuvar eğitimi sırasında gece kulüplerinde bas çalmış ve birçok sanatçıya eşlik etmiştir. Askerliğini yaptıktan sonra bir gece kulübü orkestrasında Fatih Erkoç ve 1990 ile 1996 yılları arasında evli olduğu Sertab Erener'le birlikte 2 sene çalışmıştır. Çalışmalarını sürdüren Yüksel, Aykut Gürel aracılığıyla Sezen Aksu'yla tanışmıştır. Sertab Erener ile evli olan Yüksel 18 Haziran 1996 tarihinde boşanmıştır. Yüksel, boşanmalarıyla ilgili olarak "Sertab ile yaşadıklarımız herkes için örnek alınacak bir evlilik, örnek bir boşanma ve örnek bir ayrılıktır. Bunu her söylediğimde insanlar nedense kendilerine değil de tuhaf tuhaf suratıma bakıyorlar." demiştir. 2020 yılında Özlem Öztürk ile ikinci evliliğini yapmıştır.

Müzik kariyeri:

İlk albümü Med Cezir'i 1993 yılının Mayıs ayında çıkaran Levent Yüksel, 1996 yılında kariyerinde ikinci stüdyo albümü olan Levent Yüksel'in 2. CD'si'ni çıkarmıştır. 1997 yılının Temmuz ayında çıkardığı Bi'Daha teklisi o yılın en çok satan teklisi olmuştur. 1998'in Nisan ayında ise Adı Menekşe albümünü çıkarmış, 2000 yılı Ekim ayında 15 şarkıdan oluşan Aşkla albümünü çıkararak yoluna devam eden sanatçı, 27 Mayıs 2004 tarihinde Uslanmadım albümünü yayımlamış ve bu albümde Orhan Gencebay'ın şarkısı "Yarabbim"'i yeniden seslendirmiştir.

Kadın sanatçıların seslendirmiş olduğu eski şarkıları yorumladığı 26 Mart 2006 tarihinde çıkardığı Kadın Şarkıları albümü Yüksel'in toplamda yedinci albüm çalışması olmuştur. Yüksel albümü için bir röportajında, yeni albümünde neden sadece kadın şarkılarına yer verdiğini, Tanju Okan'ın, "Kadınım" şarkısı gibi erkeklere ait eserler var. Emre Altuğ ve Yaşar ile de çalışmıştır. İbret-i Alem ve Sıcak albümündeki bazı şarkıları Emre Altuğ, Levent Yüksel ile düet yaparak söylemiştir.

Levent Yüksel şarkıları:

Albümleri

1993: Med Cezir

1996: Levent Yüksel'in 2. CD'si

1998: Adı Menekşe

2000: Aşkla

2004: Uslanmadım

2006: Kadın Şarkıları

2008: Sıfır Km (Sıfır Km adlı grubuyla birlikte)

2012: Topyekûn

2017: Hayatıma Dokunan Şarkılar

Müzik videoları

1993: "Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk"

1993: "Med Cezir"

1993: "Beni Bırakın"

1993: "Tuana"

1993: "Dedikodu"

1996: "Ben Senin Bildiğin Erkeklerden Değilim"

1996: "Zalim"

1996: "Karaağaç" (Sezen Aksu ile düet, Aksu videoda da yer aldı)

1997: "Bi' Daha (Kıvanch K. Versiyonu 1)"

1997: "İmkansız Aşk"

Teklileri

1997: Bi'Daha

2010: Aşk Mümkün Müdür Hala

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Güldür Güldür Show Levent Yüksel Yılbaşı Gündem Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

#128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç nereli, neden öldü, eşi kim? Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri? Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Melisa Aslı Pamuk soyadını neden değiştirdi? #128141 17 MAYIS YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128250 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title