Haberler

FOX Tv Çalar Saat konuğu: Prof. Dr. Mustafa Ergen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir?

Güncelleme:

FOX Tv Çalar Saat konuğu: Prof. Dr. Mustafa Ergen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir? Prof. Dr. Mustafa Ergen hayatı ve biyografisi nedir?

FOX Tv Çalar Saat konuğu: Deva Partisi Genel Başkan yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Ergen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir? Prof. Dr. Mustafa Ergen hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

FOX TV ÇALAR SAAT KONUĞU: PROF. DR. MUSTAFA ERGEN KİMDİR?

Prof. Dr. Mustafa Ergen İTÜ'de öğretim üyesidir. Lisans derecesini üniversite birinciliği ile ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliğinden almış, yüksek lisans ve doktora derecelerini Kaliforniya Berkeley Üniversitesi Elektrik Mühendisliği ve Bilgisayar Bilimleri bölümünden kablosuz haberleşme üzerine yazdığı tezlerle tamamlamıştır. Aynı okulun uluslararası çalışmalar bölümünden Silikon Vadisinden fayda sağlayan ülkeleri incelediği teziyle ikinci yüksek lisans derecesini almış ve HAAS işletme okulundan teknoloji yönetimi programını bitirmiştir. Silikon Vadisinde WiChorus Inc. adlı mobil haberleşme şirketini kurmuş ve şirketin Tellabs şirketi tarafından satın alınmasıyla yurda dönmüştür. 2010 yılından beri kendi şirketlerinde, özel sektörde ve üniversitelerde çeşitli üst düzey görevler almaktadır. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde mütevelli heyetinde görev almıştır. Boğaziçi Üniversitesinde dersler vermiş, Koç Üniversitesinde Adjunct Profesör olarak ders vermektedir. En son Türk Telekom Baş Teknoloji Danışmanı, Turcas Petrol A.Ş.'de ve Güneş Sigorta A.Ş.'de bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev almış, Turkcell Vakfı ve UC Berkeley AMENA Programında danışma kurulu üyesi olarak görev almaktadır. Son kurduğu risk yatırımı destekli Ambeent A.Ş. ve Next-Ion Inc. firmalarında kablosuz haberleşme ve enerji üzerine ARGE yapmaktadır. Ayrıca, kırk beş patent başvurusu ve ellinin üzerinde makalesi bulunmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İstanbul Teknik Üniversitesi Mustafa Ergen Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title