Haberler

Fenerbahçe Martin Skrtel'in geliş tarihini duyurdu

Güncelleme:

Fenerbahçe Martin Skrtel'in geliş tarihini duyurdu. Sarı Lacivertliler yeni transferine kavuşuyor. Martin Skrtel İstanbul'a geliş tarihi kulüp tarafından duyuruldu.

Fenerbahçe Martin Skrtel'in geliş tarihini duyurdu. Sarı Lacivertliler yeni transferine kavuşuyor. Martin Skrtel İstanbul'a geliş tarihi kulüp tarafından duyuruldu. Fenerbahçe, Skrtel transferini bitiriyor! Sarı-Lacivertli kulüp, Slovak savunma oyuncusunun yarın İstanbul'a geleceğini duyurdu. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Daha önce kendisi ve kulübü Liverpool ile görüşmelere başladığımızı duyurduğumuz Martin Škrtel konusunda, Liverpool Kulübü ile görüşmeler devam etmektedir. Martin Škrtel, 12 Temmuz 2016 Salı günü, öğleden sonra İstanbul'a gelecek ve futbolcu ile görüşmeler burada devam edecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur."

Martin Škrtel Kimdir ?

Martin Skrtel güçlü fiziği ve başarılı savunması ile göze çarpıyor. Stoper mevkiinde oynayan başarılı oyuncu Slovak Milli Takımı ile EURO 2016 Şampiyonası'nda da forma giydi.

Martin Škrtel (d. 15 Aralık 1984), Slovak millî futbolcu. Savunmanın ortasında görev alan Škrtel, Premier League ekiplerinden Liverpool'da forma giymektedir. Altyapı kariyeri boyunca doğduğu bölgenin takımı olan Baník Horná Nitra'da forma giyen Škrtel, profesyonel kariyerine Trenčín kulübünde başladı ve burada göstermiş olduğu performansla Rusya ekibi Zenit St. Petersburg'a transfer oldu. Çıkışını devam ettiren futbolcu, 2008 yılında Liverpool'a transfer oldu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fenerbahçe Liverpool İstanbul Gündem Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title