Haberler

Eskişehir: 1 Galatasaray: 2 Maç Özeti ve Goller (ESK-GS)

Güncelleme:

Eskişehirspor Galatasaray maç özeti ve golleri.(1-2) Galatasaray Eskişehirspor karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle haftayı en karlı kapatan takımlardan oldu. GS Eskişehir maçının özeti ve tüm detayları haberimizde.

Eskişehirspor Galatasaray maç özeti ve golleri. Galatasaray Ekişehirspor karşısında çok önemli 3 puan aldı. Fenerbahçe'nin Trabzonsporla 0-0 berabere kalıp 1 puanla kapattığı hafta da Beşiktaş ve Galatasaray kazanarak haftayı karlı kapatan takımlar oldu. Galatasaray Eskişehirspor mücadelesiyle Spor Toto Süper Lig'in 19.hafta maçları tamamlandı.

Eskişehirspor Galatasaray maç özeti. Eskişehir'de oynanan maçta ilk gol 20.dakikada Umut Bulut'tan geldi. Sneijder'in pasıyla ceza sahasına giren Umut ilk pozisyonda topu kaleciye nişanladı, dönen topu takip eden Umut Galatasaray'ı Eskişehir deplasmanında 1-0 öne geçiren golü attı. (0-1)

Eskişehirspor bu gole 7 dakika sonra Ibrahim Sissoko ile cevap verdi. Sağ kanattan yapılan ortayı iyi takip eden Sissoko skora denge getiren golü kaydetti. (1-1) Eskişehir'de son sözü Selçuk İnan söyledi. Olcan'ın sol kanattan yaptığı etkili ortaya dokunan Selçuk Galatasaray'ı 2-1 öne geçirdi. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor'u 2-1 ile geçtikleri karşılaşmanın sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Hamzaoğlu, şunları söyledi:

"Bu şartlarda 3 puan önemli oldu bizim için, altın değerinde oldu. İyi bir galibiyet oldu bizim için, ama eksiklerimizi de telafi etmemiz gerekiyor. Eskişehirspor da kendi sahasında iyi top yaptı. Galibiyet golü son dakikalara kaldı, şükürler olsun."

"Biraz saha şartları, top fazla sekti sahada. Oyuncular sahaya adapte oluncaya kadar oyun elimizden kaçtı. Eskişehir'in de oyunu etkili oldu bu futbolda, bizi iyi analiz etmişler. Biz biraz daha direnç göstermemiz, daha fazla koşmamız lazım. Biraz ondan dolayı kötü göründük bugün."

"SEZON SONUNA KADAR..."

"Sezon sonuna kadar yarış devam eder diye söylemiştim, aşağıdan da zorlayan takımlar olur diye tahmin ediyorum. Sonuna kadar gideceğiz"

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Eskişehirspor sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Sarı-Kırmızılılar, oldukça zorlandığı maçı 2-1 kazandı.

Galatasaray'ın golleri 20'de Umut Bulut ile 87'de Selçuk İnan'dan gelirken Eskişehirspor'un tek sayısını 27. dakikada Sissoko kaydetti.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 42 yaptı. Eskişehirspor ise 17 puanda kaldı.

ESKİŞEHİRSPOR: 1 - GALATASARAY: 2
Stat : Atatürk
Hakemler : Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Mehmet Cem Satman
Eskişehirspor : Boffin, Mustafa Yumlu, Sezgin Coşkun, Kamil Çörekçi, Özgür Çek (Dk. 89 Kaan Kanak), Toko, Lawal, Sissoko (Dk. 90 1 Causic), Sezer Öztürk (Dk. 76 Emre Güral), Serdar Özkan, Mori
Galatasaray : Muslera, Melo, Selçuk İnan, Umut Bulut, Sneijder, Telles (Dk. 73 Bruma), Chedjou, Hakan Balta, Yekta Kurtuluş (Dk. 46 Olcan Adın), Emre Çolak, Tarık Çamdal (Dk. 89 Koray Günter)
Goller : Dk. 27 Sissoko (Eskişehirspor), Dk. 20 Umut Bulut, Dk. 87 Selçuk İnan (Galatasaray)
Sarı kartlar : Dk. 42 Melo, Dk. 89 Hakan Balta (Galatasaray)

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Eskişehirspor Galatasaray Selçuk İnan Umut Bulut Gündem Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title