Haberler

Emirhan Yalçın kimdir? Son dakika Emirhan Yalçın sağlık durumu! Ankara'da çıkan kavgada yaralanan Emirhan Yalçın olayı nedir?

Güncelleme:

Dün akşam saatlerinde gündeme gelen ve kısa sürede tüm Türkiye'de konuşulan konu hakkında son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda araştırılan başlıklardan biri de Emirhan Yalçın kimdir? sorusu oluyor. Ankara'da çıkan kavgada yaralanan Emirhan Yalçın'ın sağlık durumu nasıl? Emirhan Yalçın olayı nedir?

Emirhan Yalçın kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Dün akşam saatlerinde Altındağ ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde bulunan bir parkta meydana gelen olayda, İki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre yabancı uyruklu Y.A., yanında bulunan bıçakla Emirhan Yalçın (18) ve Ali Yasin Güler'i yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

EMİRHAN YALÇIN KİMDİR?

Ankara'da bir parkta mahalle sakinleri ile yabancı uyruklu vatandaşlar arasında çıkan kavgada, iki Türk genci yakalandı. Yaralanan isimlerden biri de Emirhan Yalçın oldu.

Olayın ardından bir araya gelen 100 kişilik bir grup, yabancılara ait iş yerleri ve araçlara zarar verdi. Yaşanan gerginlik,Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla'nın olay yerine gelip mahalleliyi sakinleştirmesi üzerine son buldu.

EMİRHAN YALÇIN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göğsünden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Emirhan Yalçın, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ali Yasin Güler de Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ancak hayatını kaybetti.

Emirhan Yalçın için Çubuk ilçesindeki Fatih Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Yalçın'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yakınlarının desteğiyle ayakta durabilen baba Osman Yalçın, oğlunun tabutuna sarılarak, Oğlum beni neden bıraktın diye gözyaşı döktü. Emirhan Yalçın'ın cenazesi, namazın ardından Çubuk Belediyesi Paşa Mezarlığı'nda göz yaşları arasında toprağa verildi.

ŞÜPHELİ KISA SÜREDE YAKALANDI

Yalçın'ın durumunun kritik olduğu belirtilirken, Güler'in ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kavgaya karışanların yakalanması için çalışma başlatan polis, şüpheli Y.A.'yı kısa sürede yakaladı.

POLİS KIZGIN MAHALLELİYİ GÜÇLÜKLE YATIŞTIRDI

Yaşanan olayın ardından mahalle sakinleri, parkta toplanarak tepki gösterdi. Yaklaşık 100 kişi, yabancılara ait iş yerleri ve araçlara zarar verdi. Polis ekipleri, olayları güçlükle yatıştırdı. Ardından olay yerine gelen Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla, mahalle sakinleriyle görüşerek, evlerine dönmeleri konusunda ikna etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Altındağ Ankara Gündem Güncel Haberler Son Dakika

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Yüzde 40 ile ilk sırada çıktı! CHP'nin yerel seçim başarısının sırrı doğru aday seçimi

Yüzde 40 ile ilk sırada çıktı! CHP'nin yerel seçim başarısının sırrı doğru aday seçimi

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

500

Yorumlar (1)

Melih Kavraz:

önüne geleni ülkeye alarak. ülkeyi kaosa sürüklüyorlar.

7
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title