Haberler

Davut Gül kimdir? İstanbul Valisi Davut Gül nereli, önceki görevi neydi? Davut Gül biyografisi!

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni Kabine'de, İstanbul Valiliği başkanlığına eski Gaziantep Valisi Davut Gül atandı. İstanbul Valisi olarak atanan Davut Gül ise merak ediliyor. Arama motorlarında ise Davut Gül kimdir? Davut Gül özgeçmiş, nereli? İstanbul Valisi Davut Gül kaç yaşında? Davut Gül önceki görevi neydi? soruları araştırılıyor.

28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabinesini 2 gün önce açıkladı. Erdoğan hız kesmeden ilgili şehirlere de vali atamaları yaptı. Erdoğan'ın İstanbul'a atadığı yeni vali, eski Gaziantep Valisi Davut Gül oldu. İstanbullular da Davut Gül kimdir? Davut Gül özgeçmiş, nereli? İstanbul Valisi Davut Gül kaç yaşında? Davut Gül önceki görevi neydi? soruları araştırıyor. İşte Davut Gül hakkında tüm detaylar…

DAVUT GÜL KİMDİR, ASLEN NERELİ?

1974 yılında Erzurum'un Horasan ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Horasan'da, liseyi Kadıköy Mehmet Beyazıt Lisesi'nde bitirdi. Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu.

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL ÖZGEÇMİŞİ

İstanbul'un yeni valisi Davut Gül, bürokratlık hayatına 2000 yılında Gaziantep'te kaymakam adayı olarak başladı. Muğla - Kavaklıdere, İzmir - Kemalpaşa ilçesinde kaymakam vekilliği, İngiltere'de yurtdışı stajı, AÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde yüksek lisans yaptıktan sonra asaleten Kırklareli - Kofçaz Kaymakamı olarak atandı. 2003 - 2005 Şirvan Kaymakamlığı, 2005 - 2006 yıllarında Karaman Vali Yardımcılığı, 2006 - 2009 yıllarında Gürün Kaymakamı olarak görev yaptı. Vali Gül, evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Davut Gül kimdir? İstanbul Valisi Davut Gül nereli, önceki görevi neydi? Davut Gül biyografisi!DAVUT GÜL

DAVUT GÜL ÖNCEKİ GÖREVİ NEYDİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'a vali olarak atadığı Davut Gül, 26 Ekim 2018 tarih ve 2018/202 sayılı Cumhurbaşkanı Atama Kararı ile Gaziantep Valiliği görevine atandı. Davut Gül son olarak İstanbul Valisi olarak atandı.

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Davut Gül Gaziantep İstanbul Kabine Gündem Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title