Haberler

Cenk Torun kimdir? Cenk Torun kaç yaşında, evli mi, nereli? Cenk Torun hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Çılgın Bediş dizisi devam ederken kısa bir süre Aynalı Tahir dizisinde rol almış ve Çılgın Bediş sona erince bir dönem ekranlardan uzak kalmış ve sadece çok az dizide konuk oyuncu olarak ve sinema filmlerinde yer almıştır. Peki, Cenk Torun kimdir? Cenk Torun kaç yaşında, evli mi, nereli? Cenk Torun hayatı ve biyografisi nedir?

Cenk Torun kimdir, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Türk sanat müziği sanatçısı Nurdan Torun'un oğlu olan Cenk Torun, 1994'ten beri sürdürdüğü başarılı oyunculuk kariyeri ile dikkatleri üzerine topluyor. Hayatı merak edilen Cenk Torun kimdir? Cenk Torun kaç yaşında? Cenk Torun nereli? Cenk Torun hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

CENK TORUN KİMDİR?

Cenk Torun (d. 24 Mart 1974, Ankara), Türk oyuncudur.

Türk sanat müziği sanatçısı Nurdan Torun'un oğlu olarak Ankara'da dünyaya gelmiş. Televizyon hayatına ilk kez Yıldız Tilbe'nin "Delikanlım" adlı şarkısının klibinde yer alarak başlamıştır. Daha sonra birçok televizyon dizisinde oynamış fakat 1996 yılında Özden Öğrük'ün karikatürünün televizyon versiyonunda yani Çılgın Bediş adlı dizide Oktay karakterini canlandırmış ve doksanlı yılların en ünlü oyuncularından biri hâline gelmiştir.

Çılgın Bediş dizisi devam ederken kısa bir süre Aynalı Tahir dizisinde rol almış ve Çılgın Bediş sona erince bir dönem ekranlardan uzak kalmış ve sadece çok az dizide konuk oyuncu olarak ve sinema filmlerinde yer almıştır.

Babası Enver Torun 2003 yılında Boğaz Köprüsünden atlayarak intihar etmiştir.

2013 yılında Sabah gazetesine verdiği bir röportajda "Askere gitmeden önce 'Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar karakterini oynamak için teklif aldım ama kabul etmedim. En büyük pişmanlığım, Hayatımın hatası diyebileceğim bir işti. Olsaydı ne güzel olurdu; dizi hâlâ devam ediyor. 'Mafya dizisi tutmaz' diye düşündüm. O dönemde yakışıklı jön rolleri üzerime yapışmıştı. "Benden mafya adamı nasıl olur?" diye endişelendim açıkçası" dedi. 2015 yılında başlayan Yeter adlı dizide psikolog rolünü canlandırmıştır.

CENK TORUN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Delikanlım

Palavra Aşklar

Çılgın Bediş

Yaşanacaksa Yaşanacak

Aynalı Tahir

Benim İçin Ağlama

Melekler Adası

Büyük Günahlar

Köpek

Masum Değiliz

Arka Sokaklar

Gemilerde Talim Var

Hırçın Kız

Ölümsüz Kahramanlar

Yeter

Adını Sen Koy

Barbunya Nuri

Hepimiz Kardeşiz

Fadik İntikam Peşinde

N'apcaz Şimdi?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çılgın Bediş Cenk Torun Gündem Magazin Haberler

Beştepe'deki zirveden çarpıcı detay! Erdoğan, Akşener'e 'Sizce seçimi neden kaybettik?' diye sormuş

Beştepe'deki zirveden çarpıcı detay! Erdoğan, Akşener'e "Sizce seçimi neden kaybettik?" diye sormuş

Aydın'da kızını sınava yetiştirmeye çalışan sürücü, trafik polisleriyle tartıştı! Valilik harekete geçti

Aydın'da kızını sınava yetiştirmeye çalışan sürücü, trafik polisleriyle tartıştı! Valilik harekete geçti

Dışişleri Bakanlığı'ndan Gazze'deki ateşkes kararına ilk yorum: Katliamın sona ermesi bakımından önemli bir adım

Dışişleri Bakanlığı'ndan Gazze'deki ateşkes kararına ilk yorum: Katliamın sona ermesi bakımından önemli bir adım

Bakmadan Geçme

Polonya- Türkiye maçı kaç kaç bitti? Polonya- Türkiye maçını kim kazandı? #9917 Tuvalette köpeği istismar ederken suçüstü yakalandı! Olay nerede oldu? Olay ne? Kurban kesim yerleri (pazarı) sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaça kadar kesilir? Diyanet kurban kesim vaktini açıkladı! Survivor finalinde ilk finalist kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 11 Haziran 2024 SALI YAYIN AKIŞI! #128250 Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 GELİNİM MUTFAKTA 11 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Kurban kesmek yerine sadaka verilir mi? Kurban Bayramında kurban kesemeyen ne yapmalı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 11 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta 2024? Mayıs ayı FED faiz kararı ne olur? Bugün hangi maçlar var? 11 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Resmi Gazete bugün (11 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Yusuf Yazıcı hangi takımda oynuyor? Yusuf Yazıcı hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Semih Kılıçsoy hangi takımda oynuyor? Semih Kılıçsoy hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Cenk Tosun hangi takımda oynuyor? Cenk Tosun hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Bertuğ Yıldırım hangi takımda oynuyor? Bertuğ Yıldırım hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024?
Esenyurt gece yarısı alev alev yandı! 8 araç ve iş yerini kundaklandı

Esenyurt gece yarısı alev alev yandı! 8 araç ve iş yerini kundaklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title