Haberler

Büşra Güneş kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği nedir? Yenice Kaymakamı Büşra Güneş'in hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Karabük/Yenice yeni Kaymakamı Büşra Güneş kimdir merak ediliyor. Peki, Büşra Güneş kimdir, aslen nereli, mesleği ne, kaç yaşında, doğum tarihi kaç, evli mi? Büşra Güneş'in hayatı, kariyeri ve biyografisi haberimizde...

Yeni kaymakam Büşra Güneş'in hayatı ve biyografisi merak edildi. Peki, Büşra Güneş hangi ilçenin kaymakamıdır? Yenice kaymakamı kim oldu? Karabük Yenice kaymakamı kimdir? Büşra Güneş kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

BÜŞRA GÜNEŞ KİMDİR?

Yozgat İli Sorgun İlçesinde dünyaya gelen Kaymakam Sn.Büşra GÜNEŞ ilk,orta ve lise öğrenimini Yozgat ilinde tamamladı. 2019 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Kaymakam, 2020 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Yozgat Kaymakam Adayı olarak Yozgat valiliğinde İl Merkez Stajını tamamlayan Kaymakam Büşra Güneş, Aksaray ve Antalya illerinde Teftiş Stajını, Nevşehir/Ürgüp ve Ankara/Kızılcahamam ilçelerinde Kaymakam refikliği Stajını tamamlamıştır.

İçişleri Bakanlığının 04/02/2022 tarihli yazısı ile Kaymakam Vekili olarak Eflani ilçesine atanan Kaymakam Büşra Güneş, 14.02.2022 tarihi itibariyle Karabük'teki görevine başlamıştır.

Büşra Güneş, 30 Ocak 2023 tarihi itibariyle İçişleri Bakanlığı tarafından Karabük/Yenice Kaymakamlığına görevlendirildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Karabük Yenice Karabük Yenice Güneş Gündem Politika Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu?
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title