Haberler

Bülent Parlak'ın Babası Vefat Etti! Bülent Parlak Kimdir?

Güncelleme:

Bülent Parlak'ın babası vefat etti. Bülent Parlak kimdir? Bülent Parlak hangi filmlerde oynamıştır?

BKM oyuncusu Bülent Emrah Parlak'ın babası vefat etti. Acı haberi ünlü senarist Gani Müjde sosyal medyadan verdi. Gani Müjde, sosyal medya hesabından Bülent Emrah Parlak'ın babasını kaybettiğini duyurdu. Müjde: "Sevgili Dostumuz Bülent Emrah Parlak'ın babası vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Şakirin Camiinden kaldırılacaktır" notuyla takipçilerini bilgilendirdi. Bülent Parlak, kendisi gibi BKM oyuncusu olan Burcu Gönder ile Kasım 2015'te evlenmişti.Çiftin mayıs ayında bir kızları oldu. Bülent Parlak, BKM Mutfak'ta sahnelenen Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlenmişti.

BÜLENT PARLAK KİMDİR?

Bülent Emrah Parlak 1979 Tunceli doğumludur. 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümündeki eğitimini yarım bırakıp Haliç Üniversitesi Konservatuvar Fakültesi Tiyatro bölümünü bitirdi. 2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye oyuncularına katıldı. 2005-2006 yıllarında BKM Mutfak'ta sahnelenen "Sizinkiler" adlı çocuk oyununda rol aldı.2004 yılında dahil oldu. 2005-2006 yılları arasında BKM Mutfak'ta sahnelenen "Sizinkiler" adlı çocuk oyununda rol aldı.Çok Filim Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat, Organize İşler, Mutlu Aile Defteri gibi yüksek gişeli birçok filmlerde oynadı. Çok Güzel Hareketler Bunlar, Bir Demet Tiyatro, Kurtlar Vadisi, Hırsız Polis gibi dizilerde rol aldı. 2005 yılında "Organize işler" 2006 yılında "Mavi Gözlü Dev" adlı sinema filmlerinde ve Deliler adlı televizyon filminde rol aldı.2014 yılında başrol oynadığı "Ankara'nın Dikmen'i" adlı dizide Burak Kut, Hande Katipoğlu, Özlem Aydın ile birlikteydi.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Bülent Emrah Parlak Bülent Parlak Gani Müjde Gündem Medya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title