Haberler

Bestemsu Özdemir kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Bestemsu Özdemir hangi şarkıyı söyledi?

Güncelleme:

TV8 ekranında yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı programına özel konuklar yer alıyor. Konuklardan Bestemsu Özdemir kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. Bestemsu Özdemir kimdir ve O Ses Türkiye Yılbaşı Bestemsu Özdemir hangi şarkıyı söyledi merak ediliyor. Peki, Bestemsu Özdemir kimdir?

O Ses Türkiye Yılbaşı özel bölümüyle ünlü isimler performanslarını sergiliyor. Konuklardan biri olan Bestemsu Özdemir kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Bestemsu Özdemir kimdir ve O Ses Türkiye Yılbaşı Bestemsu Özdemir hangi şarkıyı söyledi gündeme geliyor. Bestemsu Özdemir kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Bestemsu Özdemir hangi şarkıyı söyledi? Detaylar haberimizdedir…

BESTEMSU ÖZDEMİR KİMDİR?

Doğum tarihi: 20 Nisan 1992

(30yaşında),

İstanbul

20 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Erzincanlı olan Bestemsu Özdemir, 2,5 yaşında anne ve babasının babasının boşanmasının ardından anneannesi ile Ankara'da yaşadı. Daha sonra annesinin yanına İstanbul'a döndü ve Saint Benoît Fransız Lisesi'nde öğrenim gördü. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümünde tamamladı.

Bir ajansa kaydolan Özdemir, Mavi için modellik yaptı, kısa bir süre sonra modelliği bıraktı. Menajer Cem Tatlıtuğ ile tanışmasının ardından oyunculuk eğitimi aldı ve ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Araf Zamanı ve Sakarya Fırat dizileri ile edindi. Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem ve Ege'nin Hamsisi, Tabula Rosa, Biz Size Döneriz ve Güvercin gibi projelerde rol aldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bestemsu Özdemir O Ses Türkiye İstanbul Yılbaşı Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title