Haberler

Beşiktaş-Antalyaspor maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş-Antalyaspor maç özeti!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Bitexen Antalyaspor'la deplasmanda karşılaşıyor. Beşiktaş-Antalyaspor maçı kaç kaç olduğu araştırılıyor. Beşiktaş-Antalyaspor maç özeti! merak ediliyor. Peki, Beşiktaş-Antalyaspor maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş-Antalyaspor maç özeti!

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor'a konuk oluyor. Beşiktaş- Antalyaspor maçı kaç kaç bitti ve Beşiktaş- Antalyaspor maç özeti merak edilirken Beşiktaş- Antalyaspor takımlarının ilk 11'i gündeme geliyor. Beşiktaş- Antalyaspor maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş- Antalyaspor maç özeti sıklıkla araştırılıyor. Beşiktaş- Antalyaspor maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş- Antalyaspor maç özeti! Detaylar haberimizdedir…

BEŞİKTAŞ-ANTALYASPOR MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Bitexen Antalyaspor'la deplasmanda karşılaşıyor. Corendon Airlines Park'ta oynanan ve saat 19.00'da başlayan mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetiyor. Maçın VAR hakemi olarak ise Özgür Yankaya görev yapıyor.

Geride kalan 10 haftayı 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle 19 puan toplayarak tamamlayan Beşiktaş ligde 4. sırada yer alıyor. Üçer galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 4 de mağlubiyeti bulunan Antalyaspor ise 12 puanla 12. basamakta bulunuyor.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Tayyip Talha Sanuç'un geri dönüş sürecinin yaklaşması nedeniyle kamp kadrosunda yer aldığı ancak karşılaşmada yer almayacağı belirtildi. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Daniel Amartey, Omar Colley, Arthur Masuaku ve Rachid Ghezzal'ın yanı sıra hasta olduğu açıklanan Vincent Aboubakar ve cezalı Amir Hadziahmetovic kadroda yer almadı.

Beşiktaş-Antalyaspor maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş-Antalyaspor maç özeti!

İLK 11'LER

Antalyaspor; Helton, Erdal, Bünyamin, Šaric, Buksa, Safuri, Erdoğan, Ömer, Jehezkel, Bytyqi, Veysel

Beşiktaş; Ersin, Onur, Necip, Bailly, Bakhtiyor, Salih, Gedson, Chamberlain, Tayfur, Rashica, Cenk.

BEŞİKTAŞ-ANTALYASPOR MAÇ ÖZETİ

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor'a 3-2 yenildi. Siyah-beyazlılar, 10 yıl aradan sonra Antalyaspor deplasmanından eli boş döndü.

İlk yarının son saniyelerinde hızlı paslarla gelen Beşiktaş'ta Salih Uçan'ın sağ çaprazdan ortasında arka direkte dokunan Cenk Tosun topu ağlara yolladı ve Beşiktaş 1-0 öne geçti.

46'da sağ kanatta Sagiv Yehezkel'in pasında ceza yayı üstünde kaleyi karşıdan gören Saric, köşeye sert vurdu. Ersin Destanoğlu bu şuta engel olamadı. Antalyaspor beraberliği yakaladı.

50'de savunma arkasına iyi sarkan Sagiv Yehezkel kaleden açılan Ersin Destanoğlu'nu geçerek yaklaşık 25 metreden topu boş kaleye ağlara yolladı durum 2-1.

57'de sağ kanatta Bünyamin'in ortasında topu alan Yehezkel, Rosier'den sıyrılıp uzak köşeye vurdu. Direğin içine çarpan top ağlara gitti. Durum 3-1 oldu.

80'de sol kanatta ilerleyen Rebic içeriye çevirdi. Ayak içiyle topa gelişine dokunan Muleka topu ağlara yolladı ve durum 3-2 oldu. Maçta başka gol olmayınca Beşiktaş sahadan mağlup ayrıldı.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Trendyol Süper Lig Antalyaspor Beşiktaş Trendyol Gündem Spor Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title