Haberler

Barbaroslar yeni sezon yok mu, neden yok, final mi yaptı, bitti mi? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. sezonu olmayacak mı, tanıtım neden çıkmadı?

Güncelleme:

TRT 1'in sevilen tarihi dizisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın 2. yeni sezonu ne zaman yayınlanacak merak ediliyor. Dizinin yeni sezonu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı ve tanıtım da yayınlanmadı. Bunun akabinde izleyiciler, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı bitti mi, final mi yaptı, yeni sezon yok mu, neden yok? merak etti. İşte detaylar...

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı, ES Film imzalı, 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayımlanmaya başlayan, yönetmenliğini Berat Özdoğan'ın yaptığı, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları tarihî, kurgu, aksiyon ve macera türündeki Türk televizyon dizisidir. Peki, Barbaroslar yeni sezon yok mu, neden yok, final mi yaptı, bitti mi? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. sezonu olmayacak mı, tanıtım neden çıkmadı? Barbaroslar dizisi neden bitti? Detaylar yazımızda...

BARBAROSLAR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak henüz resmi bir tarih açıklanmadı. Twitter resmi sayfasının dizinin başlangıç tarihi hakkında güncel bir paylaşımı yer almamaktadır. Ek olarak dizinin yeni sezon fragmanı da çıkmadı. Dizinin yeni sezonu ne zaman başlayacak bilinmiyor.

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI YOK MU, NEDEN YOK?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı normalde Perşembe günleri yayınlanıyor. Fakat 2. sezon tanıtım fragmanı henüz çıkmadı. Bazı kaynaklara göre dizinin bitebileceği düşünülüyor. Çünkü Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin başrol oyuncusu Hızır Reis (Ulaş Tuna Astepe) yeni bir dizide oynuyor. Dizinin başrolüUlaş Tuna Astepe, Show TV'de yeni başlayan "Hayat Bugün" dizisinde rol almaktadır.

Barbaroslar yeni sezon yok mu, neden yok, final mi yaptı, bitti mi? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. sezonu olmayacak mı, tanıtım neden çıkmadı?

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI BİTTİ Mİ, FİNAL Mİ YAPTI?

Dizi normalde final yapmadı. Geçen sezon, sezon finali yapmıştı. Fakat halen 2. sezon tanıtım fragmanı yayınlanmadığı için dizinin bitmiş olabileceği düşünülüyor. Ayrıca dizideki başrol oyuncu Ulaş Tuna Astepe, Hayat Bugün dizisinde rol almaktadır. Bu bakımdan Barbaroslar'ın final yapacağı tahminler arasında.

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI KONUSU NE?

Dizi, Osmanlı Devleti'nin deniz aşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atmayı başaran, Kızılsakal lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa ve diğer üç kardeşinin hayatını anlatmaktadır. Devletin kaptan-ı deryası olan Hayreddin Paşa, Akdeniz'de Osmanlı üstünlüğünü sağladı. Tüm Akdeniz kıyılarını egemenlik altına alan Hızır Reis'in en büyük destekçisi, kardeşi Oruç Reis oldu.

Barbaros Hayreddin Paşa'nın asıl adı Hızır Reis'tir. Ona ''dinin hayırlısı'' anlamına gelen Hayreddin adını, Osmanlı Devleti'ne yaptığı hizmetlerden dolayı Padişah Yavuz Sultan Selim verdi. Barbaros ismi ise, aslında ağabeyi Oruç Reis'e aittir; ancak onun ölümünden sonra Hayreddin Paşa tarafından da kullanılmıştır. Bu ismin verilmesinin sebebi de, Oruç Reis ve diğer kardeşlerinin kızıl renge çalan sakallarının olmasıdır: Barba, ''sakal''; rossa ise ''kızıl'' anlamına gelmektedir.

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI OYUNCU KADROSU

  • Oruç Reis (Engin Altan Düzyatan): Midilli, fatihi Sipahi Yakup ağa 'nın ikinci oğludur.
  • Hızır Reis (Ulaş Tuna Astepe): Midilli, fatihi Sipahi Yakup ağa 'nın üçüncü oğludur.
  • Pietro (Yiğit Özşener): Kalimnos Adası'nın lideri ve Kalimnos Kalesi'nin cesur komutanıdır.
  • İshak Reis (Yetkin Dikinciler): Midilli, fatihi Sipahi Yakup ağa 'nın büyük oğludur.
  • İsabel (Pelin Akil): İskenderiye'de bulunan, babasına ait olan büyük bir hanın eski işletmecisidir.
  • Derviş Hüseyin (Bahadır Yenişehirlioğlu): Eski bir Osmanlı Akıncı beyidir. Daha sonra yaşlı bir derviş olmuştur.
  • Meryem - Maria (Cemre Gümeli): Derviş'in köle tüccarından kurtardığı kız.
  • Antuan - Murat (Devrim Evin): Barbaros Kardeşler'in eski düşmanı eski bir korsan lideridir. Daha sonra Müslüman olmuş ve "Murat" ismini almıştır.
  • Pîrî Reis (Emir Benderlioğlu): Ünlü Bir Osmanlı denizcisidir.
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title