Haberler

Barbaroslar ne zaman, günü mü değişti, hangi gün? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümü hangi gün yayınlanıyor, saat kaçta? Perşembe mi?

Güncelleme:

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı bugün özel bölümüyle ekranlara geldi. Bunun ardından izleyiciler, Barbaroslar ne zaman, hangi gün, saat kaçta? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümü hangi gün yayınlanıyor? Günü mü değişti? merak etti. Peki, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm hangi gün? Perşembe günü mü? Dizinin günü mü değişti? İşte bilgiler...

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı, ES Film imzalı, 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya başlayan, yönetmenliğini Berat Özdoğan'ın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu, İbrahim Ethem Arslan ve Tuba Kaya'nın birlikte kaleme aldıkları tarih, kurgu, aksiyon ve macera türündeki Türk televizyon dizisidir. Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı normalde Perşembe günleri yeni bölüm ekranlara geliyordu. Fakat bu hafta yeni bölümü yayınlanmadı. Peki, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümü ne zaman, bu hafta neden yok? Barbaroslar ne zaman, hangi gün, saat kaçta? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümü hangi gün yayınlanıyor? Günü mü değişti?

BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı her hafta Perşembe günü saat 20:00 'da TRT 1'de ekranlara geliyor.

BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI GÜNÜ MÜ DEĞİŞTİ?

Hayır dizinin günü değişmedi. Dizi Perşembe günleri TRT 1'de yayınlanıyor. Fakat bugün yani 4 Kasım özel bölümüyle ekranlara gelmişti. Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümü haftaya 11 Kasım ekranlara gelecek.

BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI YENİ BÖLÜMÜ BU HAFTA YOK MU, NEDEN YOK?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelmedi. Dizinin özel bölümü yayınlandı. Bunun ardından izleyiciler Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümü neden yok araştırmaya başladı.

Twitter resmi hesaptan yapılan açıklamaya göre dizinin yeni bölümü haftaya 11 Kasım Perşembe ekranlara gelecek. Bugün ise özel bölümüyle ekranlara gelecektir.

Yapılan paylaşım şöyle:

"8. bölüm 1. ön izleme yayında! ''Herkes gazaya hazır mı?'' #BabaOruç #BarbaroslarAkdenizinKılıcı 8. bölümüyle 11 Kasım Perşembe saat 20.00'de @trt1 'de!"

Barbaroslar ne zaman, hangi gün, saat kaçta? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümü hangi gün yayınlanıyor? Günü mü değişti?

Buna göre dizinin yeni bölümü haftaya Perşembe ekranlara gelecektir.

BARBAROSLAR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Baba Oruç'tan haber alınamaması İskenderiye'de hızla yayılmıştır. Haberin üzerine Kılıç Bey, Baba Oruç'u ve leventlerini bulması için Hızır Reis ve Niko'ya destek olmuş; Şahin Bey ve tayfasıyla beraber deryalarda Baba oruç ve leventlerinden bir iz bulmak için yelken açmışlardı.

Baba Oruç ve leventleri, kendilerine kurulan tuzakları püskürtmüş fakat en sonunda ıssız kayalıklarda Pietro'nun gönderdiği acımasız savaşçılar tarafından kıstırılmış ve üzerlerine oklar çekilmişti. Baba Oruç ve leventler bu kıskaçtan nasıl çıkacaklardır?

Hızır Reis, Baba Oruç'un düştüğü darboğazı uzaktan görmüş ve yardım etmek için harekete geçmek istemişti. Ancak Şahin Bey engel olmuştu. Hızır Reis, Şahin Bey engelini geçerek Oruç ağasının yardımına yetişebilecek midir?

Deryalarda ölüm kalım mücadelesi verilirken Oruç'un kaybolduğunu öğrenen Despina, Isabel'I suçlamaktadır. Despina'ya göre Isabel evliliklerini kıskanmış ve Oruç'u elinden almak için her yolu denemiş ama başarılı olamayınca da Oruç'un canına kast etmiştir. Kendi zihnini bu şekilde doldurarak hanı basan Despina, Isabel'e el kaldırmıştır. Isabel ve Despina arasında son aşamaya varan bu çatışma nelere sebebiyet verecektir?

Baba Oruç, mahsur kaldığı yerden kurtulup kendisine kurulan tuzakların kime ait olduğunu deşifre edebilecek midir? Cafer, Şahin ve Sylvio üçgenini ortaya çıkarabilecek mi?

Barbaroslar ne zaman, hangi gün, saat kaçta? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümü hangi gün yayınlanıyor? Günü mü değişti?

BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını ES Film'in yaptığı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan'ın yazdığı dizinin başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu yer alıyor.

BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI KONUSU NE?

Dizi, Osmanlı Devleti'nin deniz aşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atmayı başaran, Kızılsakal lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa ve diğer üç kardeşinin hayatını anlatmaktadır. Devletin kaptan-ı deryası olan Hayreddin Paşa, Akdeniz'de Osmanlı üstünlüğünü sağladı. Tüm Akdeniz kıyılarını egemenlik altına alan Oruç Reis'in en büyük destekçisi, kardeşi Barbaros Hayreddin Paşa oldu.

Barbaros Hayreddin Paşa'nın asıl adı Hızır Reis'tir. Ona ''dinin hayırlısı'' anlamına gelen Hayreddin adını, Osmanlı Devleti'ne yaptığı hizmetlerden dolayı Padişah Yavuz Sultan Selim verdi. Barbaros ismi ise, aslında ağabeyi Oruç Reis'e aittir; ancak onun ölümünden sonra Hayreddin Paşa tarafından da kullanılmıştır. Bu ismin verilmesinin sebebi de, Oruç Reis ve diğer kardeşlerinin kızıl renge çalan sakallarının olmasıdır: Barba, ''sakal''; rossa ise ''kızıl'' anlamına gelmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Haberler

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

İspanya, İrlanda ve Norveç'in ardından Slovenya da Filistin devletini resmen tanıdı

İspanya, İrlanda ve Norveç'in ardından Slovenya da Filistin devletini resmen tanıdı

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bakmadan Geçme

5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slovenya Filistin'i tanıdı mı? İşte Filistin'i tanıyan son ülkeler İtalya Türkiye maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya Türkiye hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayramda bankalar açık mı? Kurban bayramında bankalar kapalı mı 2024? Arda Güler neden yok? İtalya Türkiye milli maçta Arda Güler neden yok, sakat mı? Avusturya Sırbistan maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Avusturya Sırbistan maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Kutsal Damacana 5 ne zaman çıkacak? #129300 Portekiz Finlandiya maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Portekiz Finlandiya maçı kaç kaç, canlı maç skoru! İtalya Türkiye maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İtalya Türkiye maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Özel sektöre Kurban Bayramı 9 gün mü? #129300 Kerem Aktürkoğlu neden yok? İtalya Türkiye milli maçta Kerem Aktürkoğlu neden yok, sakat mı? Semih Kılıçsoy neden yok? İtalya Türkiye milli maçta Semih Kılıçsoy neden yok, sakat mı? İrfan Can Kahveci neden yok? İtalya Türkiye milli maçta İrfan Can Kahveci neden yok, sakat mı? Ferdi neden yok? İtalya Türkiye milli maçta Ferdi neden yok, sakat mı? #9917
Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title