Haberler

Banu Parlak kimdir? Banu Parlak'ın eski eşi kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, hayatı ve biyografisi!

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Banu Parlak, vatandaşların merak konusu oldu. Banu Parlak kimdir ve Banu Parlak kaç yaşında, nereli olduğu gündeme geliyor. İşte Banu Parlak hakkında merak edilenler. Banu Parlak hayatı ve biyografisi. Banu Parlak kimdir?

Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Banu Parlak merak konusu oldu. İşte Banu Parlak hakkında merak edilen Banu Parlak kimdir ve kaç yaşında olduğu gündeme geliyor. Banu Parlak kimdir? Banu Parlak kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizdedir...

BANU PARLAK KİMDİR?

1987 yılında dünyaya geldi ve aslen Kastamonuludur. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlar ve seslendirdiği şarkılarla dikkatleri üzerine çeken Banu Parlak, 2016 yılında çıkardığı Narin Yarim isimli şarkısıyla dönemin top listesine girmeyi başardı. Okan Öztürk ile 2017 yılında evlenen ve kısa sürede boşanan Banu Parlak'ın bu evlilikten bir kız çocuğu var. Kendi işini kuran Parlak'ın çeşitli yerlerde güzellik merkezi bulunuyor.

Banu Parlak kimdir? Banu Parlak kaç yaşında, nereli? Banu Parlak hayatı ve biyografisi!

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Sosyal Medya Banu Parlak Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title