Haberler

Aşk Mantık İntikam CANLI izle! FOX TV Aşk Mantık İntikam 17. bölüm canlı izle! Aşk Mantık İntikam yeni bölümde neler oldu?

Güncelleme:

A TV'nin beğenilen dizisi Aşk Mantık İntikam yeni bölümü bugün başladı! Heyecanla beklenen Aşk Mantık İntikam dizisini canlı izlemek isteyen seyirciler, Aşk Mantık İntikam canlı izle! FOX TV Aşk Mantık İntikam 17. bölüm canlı izle! Aşk Mantık İntikam yeni bölümde neler oldu, aratması yapıyor. Aşk Mantık İntikam canlı seyret! Aşk Mantık İntikam canlı izle! Aşk Mantık İntikam yeni bölüm full HD izle!

Aşk Mantık İntikam canlı izle linki araştırılıyor. Önemli isimlerin başrollerinde olduğu Aşk Mantık İntikam dizisi bugün yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Dizinin başlamasıyla birlikte FOX TV Aşk Mantık İntikam 17. bölüm canlı izle! Aşk Mantık İntikam yeni bölümde neler oldu? Aşk Mantık İntikam canlı izle! merak edildi. Aşk Mantık İntikam canlı izleme linki sizlerle...

Aşk Mantık İntikam YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Esra ve Ozan yıllar sonra aynı merdivenleri tekrar çıkıp duruşma salonunda bir araya gelirler. Hakimin verdiği karar ikiliyi yeni bir serüvene sürükler. Esra ve Ozan sonunda haklılık savaşını bırakıp sorunlarını gerçekten aşmayı başarabilecekler midir?

Ozan bütün olanlardan sonra Efe'yi şirketten kovar. Efe bunu içine sindiremez ve bir plan kurar. Esra ve Ozan ilişkileri ile ilgili problemleri çözmeye çalışırlarken Efe'nin yarattığı tehlikenin farkına varamazlar. Efe planını gerçekleştirdiğinde her şey için çok geçtir.

Aşk Mantık İntikam SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ozan Esra'nın, kendisine savunma şansı bile vermeden boşanma protokolü hazırlatmasına kırılmıştır. Esra'ya protokolü avukatına inceletip imzalayacağını söyler. İpler iyice kopma aşamasına gelmiştir. Musa ve Zeyno bu durumu fark edip, müdahale ederler. Onları balayını geçirmek için gittikleri romantik dağ evine çağırıp sorunlarını konuşmaları için orada mahsur bırakırlar. Birbirlerine kırgın olan Ozan ve Esra gururlarını aşıp aşklarına teslim olabilecek midir? Yoksa bu yolun sonu ilk evliliklerinde olduğu gibi mahkemede mi bitecektir?

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Aşk Mantık İntikam Haberler

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title