Haberler

Arka Sokaklar bitti mi? SON DURUM NE? Arka Sokaklar final mi yaptı, kaç gün ara verdi? Arka Sokaklar yeni bölüm çekilmedi mi, neden başlamadı?

Güncelleme:

Arka Sokaklar yeni bölüm çekilmedi mi? merak ediliyor. Arka Sokaklar; Erler Film imzalı, ilk bölümü 31 Temmuz 2006 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan'ın yazdığı polisiye, aksiyon, dram ve komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Arka Sokaklar bitti mi, final mi yaptı, ara mı verdi? Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman, neden başlamadı?

Arka Sokaklar bitti mi, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer aldı. Arka Sokaklar bugün Kanal D'nin yayın akışında görünmedi. Bunun ardından dizi severler, Arka Sokaklar bitti mi, final mi yaptı, ara mı verdi? Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman, neden başlamadı? Arka Sokaklar yeni bölüm çekilmedi mi? merak etti. Peki, Arka Sokaklar dizisi final mi oldu? Arka Sokaklar çekimlere ara mı verdi? Arka Sokaklar neden yok? İşte detaylar...

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Dizi normalde her hafta Cuma günü ekranlara geliyordu. Fakat bugün 9 Aralık 2022 Cuma günü Kanal D yayın akışında yer almadı. Dizinin 45 gün sağlık arası yaptığı söyleniyor.

Arka Sokaklar final mi yaptı, bitti mi? Arka Sokaklar kaç gün ara verdi, 45 gün mü? Arka Sokaklar yeni bölüm çekilmedi mi, neden başlamadı?

KANAL D 1 OCAK YAYIN AKIŞI

  • 07:00 Sihirli Annem
  • 09:00 Neler Oluyor Hayatta
  • 11:00 Hayat Şarkısı
  • 13:00 Gelinim Mutfakta
  • 16:00 Aşk ve Umut
  • 17:00 Hicran
  • 18:30 Kanal D Ana Haber
  • 20:00 Yabancı Sinema Dolitte
  • 21:45 Yabancı Sinema Dolitte
  • 23:45 Yabancı Sinema Mega Boa Yılanı

ARKA SOKAKLAR BİTTİ Mİ, FİNAL Mİ YAPTI?

Nedeni bilinmeyen sebepler nedeniyle bir süredir izleyicisi ile buluşamayan dizi hakkında oyuncular tarafından yapılan açıklamalar sayesinde sorular yanıt buldu.

7 yıldır Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba karakterine hayat vermekte olan Zafer Ergin, daha önce Nişantaşı'nda görüntülendiğinde merak edilen soruyu yanıtladı. Oyuncu, geçtiğimiz eylül ayında 17'nci sezonuyla izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisinin bittiğini söyledi. Projede Rıza Baba karakteriyle fenomen olan Ergin, şunları söyledi: "Dizinin bir anda bitmesi bizi üzdü ve şaşırttı. Keşke Türker İnanoğlu, hasta olmasaydı, devam etseydik. O da sonuçta yapımcı, kendince bir takım şeyler gördü herhalde, devam etmedi. Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Final yapmadan, şak diye bitti."

ARKA SOKAKLAR ARA MI VERDİ? ARA KAÇ GÜN SÜRECEK?

Çekimlerine 45 gün ara verilen Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'la ilgili kanaldan resmi açıklama geldi. Dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu'nun sağlık problemi olduğunu belirten Kanal D, "Arka Sokaklar, yapımcısı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı sebebi ile bir süre sağlık arasına giriyor" denmişti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Arka Sokaklar Metin Arslan Erler Film Orhan Oğuz Dizi Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title