Haberler

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu kimdir, kaç yaşında? MasterChef'e gelen Besim Dutlulu nereli, hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

MasterChef Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'yu konuk ediyor. Dış çekimlerin yapıldığı Manisa Akhisar'da MasterChef yarışmacıları tabaklarını jürilerin beğenisine sunacaklar. Peki, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu kimdir, kaç yaşında? MasterChef'e gelen Besim Dutlulu nereli, hayatı ve biyografisi nedir?

Akhisar'da ki bir çok sivil toplum kuruluşu ve derneğe üye olan Eczacı Besim Dutlulu, Mesleki kooperatifler olan Edak, Çekop ve Farmakoop üyesidir. Peki, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu kimdir, kaç yaşında? MasterChef'e gelen Besim Dutlulu nereli, hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI BESİM DUTLULU KİMDİR?

Eczacı Besim Dutlulu, 1979 yılında Akhisar'da doğdu. İlkokulu Akhisar'da Misak-ı Milli ilkokulunda, Ortaokul ve Liseyi İzmir'de yatılı okulda okuduktan sonra İzmir Ege üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. 2005 yılında Akhisar'da eczane işletmeciliğine başlarken aynı yıl eşi Özge Dutlulu ile evlendi.

Ege ve Simge isimli ikiz çocukları var. On sene Manisa Eczacı Odası Akhisar İlçe Temsilci yardımcılığı görevinde bulundu. Arkasından İlçe Temsilcisi oldu ve adaylık süreci başladığında istifa etti. Akhisar'da ki bir çok sivil toplum kuruluşu ve derneğe üye olan Eczacı Besim Dutlulu, Mesleki kooperatifler olan Edak, Çekop ve Farmakoop üyesidir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Besim Dutlulu MasterChef Gündem Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title