Haberler

Adım Farah CANLI İZLE! Adım Farah 18.bölüm İZLE! Adım Farah yeni bölüm FULL HD İZLE!

Adım Farah CANLI İZLE! Adım Farah 18. bölüm İZLE! Adım Farah yeni bölüm FULL HD İZLE!FOX TV ekranlarında yayınlanan Adım Farah dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. İzleyiciler tarafından, Adım Farah canlı izle! Adım Farah 18.bölüm izle! araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte, Adım Farah yeni bölüm izleme linki!

Başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in yer aldığı Adım Farah dizisi yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. FOX TV'nin yeni dizisi Adım Farah'ın yeni bölümü merak konusu oldu. İzleyiciler tarafından Adım Farah 18.bölüm izleme linki araştırılıyor. Adım Farah canlı izle! Adım Farah 18.bölüm izle! araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte, Adım Farah canlı izleme linki!

ADIM FARAH DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ülkesinden kaçmak zorunda kalan ve yasa dışı şekilde oğluyla birlikte hayatta kalmak için mücadele eden Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden şahit olduğu bir cinayet ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatları artık sonsuza dek değiştirecektir…

Adım Farah CANLI İZLE! Adım Farah 15.bölüm İZLE! Adım Farah yeni bölüm FULL HD İZLE!

ADIM FARAH YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tahir'in şirkete ortak olması, Tahir'e hisselerini devreden Haluk'un da ortadan kaybolması ve tüm bu değişen, belirsiz durumlar Behnam'ın İran'daki bağlantılarını tedirgin eder ve Behnam İran'a gitmek zorunda kalır.

Behnam'ın yokluğunda Farah ise Tahir ile bir araya gelmeye ve onu bu intikam planından vazgeçirmeye çalışır. Ancak Farah ile Tahir arasında gerçekleşen buluşma ve sonrasında yaşananlar sırların ortaya çıkmasına yol açar.

Ali Galip'in vasiyeti açılır ve şirket hisselerini bıraktığı kişi herkesi çok şaşırtacaktır.

Mehmet ise kendisini vuranın kim olduğunu hatırlamaya çalışırken bambaşka ama çok önemli bir şeyi hatırlar.

ADIM FARAH OYUNCULARI KİMLER?

Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Feyyaz Duman, Senan Kara, Lale Başar, Hatice Aslan, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan, Rastin Pakhanad, Mert Doğan, Derya Pınar Ak, Kemal Burak Alper, Burcu Türünz ve Mustafa Avkıran gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.

ADIM FARAH CANLI İZLE!

Adım Farah yeni bölüm izleme linki araştırılan konular arasında yer alıyor. Adım Farah dizisi her Çarşamba saat 20.00'da Fox Tv ekranlarında yayınlanmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Adım Farah Fox Tv Fox Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title