Haberler

3391 kilometre kitabının filmi ne zaman çıkacak, hangi platformda? 3391 Kilometre film oldu mu?

Güncelleme:

Yazdığı kitaplarla geniş bir okur kitlesi yaratan Beyza Alkoç'un kitabı 3391 Kilometre beyaz perdeye taşınıyor. Bir aşk hikayesinin anlatıldığı kitapta, Ege ve İzmir karakterleri okuyucuları adeta kitabın başına kilitlemişti. Şimdi ise kitap, film oluyor. Peki, 3391 kilometre kitabının filmi ne zaman çıkacak, hangi platformda? 3391 Kilometre film oldu mu? İşte detaylar…

Sosyal medyada Beyza Alkoç tarafından yayınlanan fragman sonrası kitabın severleri filmin çıkacağı tarihe odaklandı. Peki, 3391 kilometre kitabının filmi ne zaman çıkacak, hangi platformda? 3391 Kilometre film oldu mu? İşte detaylar…

3391 KİLOMETRE KİTABININ FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK, HANGİ PLATFORMDA?

Sabah saatlerinde Beyza Alkoç Youtube kanalı tarafından yayınlanan fragmanda 3391 Kilometre kitabının filminin fragmanı paylaşıldı. Fragmana göre film, 12 Ocak'ta beyaz perdeye taşınıyor. Filmin Türkiye'de bütün sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

3391 KİLOMETRE FİLM OLDU MU?

Yönetmen koltuğunda Deniz Enyüksek'in oturduğu filmin başrollerini Derya Pınar Ak (İzmir) ve Ahmet Haktan Zavlak (Ege) paylaşıyor.

3391 KİLOMETRE FİLMİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Oyuncular; Derya Pınar Ak (İzmir), Ahmet Haktan Zavlak (Ege)

3391 KİLOMETRE FİLMİ SENARİSTİ KİMDİR?

Filmin senaristliğini Garip Bülbül Neşat Ertaş ve Annem filmlerinden tanıdığımız Fulya Özcan üstlendi.

3391 KİLOMETRE FİLMİ FRAGMAN İZLE!

Filmin fragmanı Beyza Alkoç sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Film 12 Ocak'ta sinemalarda.

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

İzmir Ege 3.Sayfa Gündem Sinema Eğitim Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (1)

Mehpar? F?r?cova:

Hangi ülkelerde yayınlanıcak?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title