Haberler

2016 KPSS Yerleştirme sonuçları sorgulama - öğrenme / ÖSYM Sonuç

Güncelleme:

ÖSYM Sonuç sayfasında şu sıralar büyük yoğunluk yaşanıyor. Günlerdir beklenen ÖSYM KPSS ve yerleştirme sonuçları memur adaylarının erişime açıldı. 2016 KPSS ve yerleştirme ÖSYM bugün iki sonuç birden açıkladı. 2016 KPSS yerleştirme sonuçlarının ardından 2016 KPSS lisans sınavı sonuçları da açıklandı.

KPPS'de heyecanlı bekleyiş sona erdi. Bugün öğlen saatlerinde merakla beklenen KPSS Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme sonuçları açıklandı. Açıklamanın hemen ardından ise 2016 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans (genel kültür-genel yetenek, eğitim bilimleri), KPSS lisans (alan bilgisi) sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. KPSS sınav sonuçlarını sorgulamak isteyen adaylar sonuc.osym.gov.tr'den KPSS sınav sonuçlarını öğrenebilirler.

KPSS YERLEŞTİRME SONUÇLARI DA AÇIKLANDI, 10 BİN ADAY YERLEŞTİ

Merakla beklenen KPSS Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme sonuçları açıklandı. 10 bin 164 aday kamudaki tercihlerine yerleştirildi.

SONUÇLAR ÖSYM'NİN İNTERNET SİTESİNDE

Adaylar, KPSS-2016/1 yerleştirme sonuçlarını ÖSYM'nin resmi internet adresi "https: //sonuc.osym.gov.tr"den T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Devlet Personel Başkanlığı KPSS Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title