Haberler

Sobee 23 Nisan'da Iron Man'i Konuk Etti

BASIN BüLTENİDİR.

BASIN BüLTENİDİR.

Türk Telekom grup şirketlerinden Sobee, Marvel Characters B.V. ve Marvel’in lisans haklarına sahip olan yetkili şirket Paimotion Entertainment Inc. ile yaptığı lisans anlaşması çerçevesinde Marvel’in efsanevi kahramanı Iron Man’i konuk etti. Iron Man, 23 Nisan’da Türk Telekom’un yerel kahramanı Süper Can ile birlikte lisans anlaşmasını temsili olarak imzaladı.

Sektöründe dünyanın önde gelen şirketlerinden Marvel Characters BV, Paimotion Entertainment ve Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom arasında yapılan eğlence temelli anlaşmanın yankıları hala devam ederken, iki firma arasındaki lisans anlaşmasının temsili imza töreni çok özel bir günde yapıldı. Marvel Characters BV adına Iron Man ve Türk Telekom adına Süper Can anlamlı bir günde, 23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı’nda bu anlaşmaya temsili olarak imza attı.

23 Nisan sabahı Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı nedeniyle Bağdat Caddesi’nde düzenlenen geçit törenine katılan Marvel’in ünlü karakteri Iron Man binlerce hayranını selamladı. Sevinçli gösteri sonrasında, iki süper kahraman Iron Man, Süper Can diğer Marvel karakterlerinin eşliğinde Türk Telekom Galeri’de, kapsamlı lisans anlaşmasının temsili imza törenini gerçekleştirdi.

İşbirliğine ilişkin olarak bir açıklama yapan Marvel Entertainment şirketi Tüketici ürünleri Global Başkanı Simon Philips “Bu anlaşmanın imzalanması tarihi bir önemi simgelemektedir. Marvel’in efsanevi kahramanlarını tamamen çocuklara adanmış ve uluslararası kabul görmüş bugüne tahsis ettiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Türk Telekom Grubu teknoloji şirketi Sobee’nin Genel Müdürü Mevlut Dinç ise, “Daha önce de duyurduğumuz kapsamlı Marvel Lisans Anlaşması çerçevesinde, dünya çocuklarına armağan edilmiş olan 23 Nisan’da böyle bir anlaşmanın temsili imza törenini gerçekleştirmiş olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu kapsamda dünyanın en tanınmış süper kahramanlarıyla kutlayacağımız 23 Nisan etkinlikleri işbirliğimizin ilk somut örneği olacak” dedi.

Türk Telekomünikasyon A.Ş. hakkında (İMKB: TTKOM)

Türk Telekom, sabit hat ve GSM’den geniş bant internete kadar bütünleşmiş telekomünikasyon hizmetleri sunmaktadır. Türk Telekom grup şirketlerinin 31 Mart 2010 itibariyle 16,4 milyon sabit hat, 6,4 milyon ADSL hattı ve 11,7 milyon GSM abonesi bulunmaktadır. Şirket, tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke altyapısıyla Türkiye genelindeki bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. TTnet, Argela, Innova, Sebit, Sobee ve AssisTT şirketlerinin % 99,9’una sahip olan Türk Telekom, aynı zamanda Türkiye’deki üç GSM operatöründen biri olan Avea’nın hisselerinin %81,4’üne de sahiptir. Bunun yanı sıra Türk Telekom, Arnavutluk’taki yerleşik telekom operatörü Albtelecom şirketinde de dolaylı azınlık hissesine sahiptir. Türk Telekom’un hisselerinin % 55’i Ojer Telekomünikasyon A.Ş. ve %30’u Türkiye Hazine Müsteşarlığı’na aittir. Geriye kalan % 15’lik hissesi de halka arz edilmiştir. Türk Telekom hisseleri, Mayıs 2008 itibariyle İMKB’de işlem görmektedir.

Sobee Hakkında

Sobee, Enduro Racer (Amstrad), Last Ninja II (ZX Spectrum), Hammerfist (Amiga), Time Machine (Amiga), First Samurai (Amiga), Street Racer (Nintendo SNES), Dual Blades (GBA) gibi ünlü oyunların yapımcısı ve birçok ödül sahibi, dünyaca ünlü oyun yazarı Mevlüt Dinç tarafından kuruldu.

Sobee, ülkenin öz kaynaklarını kullanarak yüksek kalitede, yenilikçi oyunlar üreterek Türkiye’de oyun sektörünün gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlayan bir firma. Daha fazla bilgi için www.sobee.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Marvel Entertainment Hakkında

Walt Disney Şirketinin tamamına sahip olduğu Marvel Entertainment, LLC, dünyanın en seçkin karakter-tabanlı eğlence şirketleri arasında yer alıyor ve 70 yıl süresince üretilen 5,000 karakterlik bir kütüphaneye sahip. Marvel bu karakterleri lisans hakkını elinde tutarak pazarlıyor, Marvel Studios ve Marvel Animation ile eğlence pazarına sürüyor ve Marvel Comics (çizgi Romanları) yoluyla basımını yapıyor. Marvel’in stratejisi dünya çapında büyümekte olan fırsatlardan faydalanarak karakterlerinin lisanslı olarak, filmler, tüketici ürünleri, oyuncaklar, video oyunları, televizyon animasyonları, DVD ve çevrimiçi uygulamalarda kullanılmasını sağlamak. Daha fazla bilgi için www.marvel.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Paimotion Entertainment Hakkında

Paimotion Entertainment, dünya çapında yükselen piyasalarda önde gelen, Hollywood bağlantılı, animasyon, eğlence, teknoloji ve dijital çoklu ortam şirketidir. Beverly Hills’te kurulu olan Paimotion Entertainment, ülkeye göre değişen kültürel ve yasal çerçevenin içerisinde kalmak gerekliliğinin bilincinde olarak, dünyanın önde gelen teknoloji ve animasyon şirketleri ile koordinasyon içerisinde çalışmaktadır. Şirket, başka bir yolla gerçekleştirilmesi mümkün olmayacak projeleri piyasaya sunmaya devam etmektedir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Basın Bültenleri

Haberler

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title