Haberler

Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenen Anne ile Kızını Komşuları Kurtardı

Konya'da kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile kızını, komşuları son anda ölmekten kurtardı.

Konya'da kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile kızını, komşuları son anda ölmekten kurtardı. Ambulansla hastaneye kaldırılan iki kişinin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Merkez Karatay İlçesi Akif Paşa Mahallesi Bulgur İmam Caddesi'nde 4 katlı bir apartmanın zemin katında oturan ve bir süre önce eşinden boşandığı belirtilen 37 yaşındaki Yeter Alan ile 13 yaşındaki kızı Rukiye Gün, dün gece sobaya kömür atıp yaktıktan sonra aynı odada uyudu. Bugün saat 10. 30'da kapının zilini çalan komşuları, Yeter Alan'ın kapıyı açmaması üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri içeride yoğun gaz kokusu olduğunu farketti.

Çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeri giren polis, Alan ile Gün'ün yataklarında baygın halde yattığını gördü. Karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen Yeter Alan, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne, kızı Rukiye Gün de Konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri devam eden anne ile kızının durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title