Haberler

Sivil Polisin Yol Verme Tartışması Kanlı Bitti

Güncelleme:

İstanbul Bahçelievler'de sivil polis ve kardeşi tartıştığı motosiklet sürücüsü tarafından bıçaklandı.

Bahçelievler Şirinevler'de kardeşi ile birlikte otomobille ilerleyen sivil polis memuru, motosiklette bulunan kişiyle tartıştı. Yol verme nedeniyle çıktığı belirtilen tartışma büyüdü.

Motosiklette bulunan kişi, polis memuru ve kardeşini bıçakladıktan sonra kaçtı. Yaralanan polis memuru ve kardeşi hastaneye kaldırıldı. Saldırgan motosikleti olay yerinde bırakarak kaçarken polisin incelemesi sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Şirinevler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçından görüntüler! Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mayıs Survivor elenen isim kim? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak? Koç Metalurji kaç lot verir? İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (10)

Şeriat:

bu ülkede polisler haşa kendilerini peygamber sanıyorlar. Tüm polislere söylüyorum. Saygı görmek istiyorsan saygılı olacaksın. İlk önce karşındakini insan olduğunu unutma.

47
23
yanıtYanıtla
apacheerdmk@hotmail.com:

hay senin şeriatına senin

yanıt0
yanıt0
şeriatseriat@gmail.com:

ne oldu apaçi.

yanıt0
yanıt0
adanali:

katılıyorum kendilerini çok yüksekte zannedıyorlar böyle yerler adamı ne olursan ol önce adam ol

22
27
yanıtYanıtla
KURUCABEL:

GAZA BASTIĞIMIZIN YÜZDE OTUZU FİRENE BASSAK HİÇ BİR SORUN ÇIKMAZ

35
14
yanıtYanıtla
urfalı:

polis oldunda ne olacak yanii adam olun vatandaşa ikinci insan muamelesi yapmayın yüksekten bakmayın cevabını bu şekilde alırsın. .

17
13
yanıtYanıtla
adalet:

sende şehir magandalarına destekmi oluyorsun polisle ne alakası var. Şehirde ozaman her kızan bıçak çeksin

20
8
yanıtYanıtla
SD:

TÜRKİYEDE EN BÜYÜK EKSİKLİK BİR POLİSİMİZE BAKIN YARISI GÖBEKLİ DÖVÜŞ SANATLARI ÖĞRETİLMESİ LAZIM ÇAKI GİBİ OLMASI LAZIM HEPSİ AMA NERDEEEE BU İŞE EL ATILMASI LAZIM YAKIN DÖVÜŞ ÖZELİKLE SAVUNMA SANATLARI ÖĞRETİLMESİ LAZIM EĞİTİM ŞART

16
5
yanıtYanıtla
KÖYLÜ:

TRAFIK KANUNLARINA UYGULAYAN YOK SORUMLUSU CORBACILAR

10
4
yanıtYanıtla
vatan:

adını şeriat koyan ahlaksız, o tartışan sen veya kardeşinde olabilirdi, tartışıldı diye hemen silah ve bıçak çekilmez. Polisleri ya hırsızlar, ya vatan hainleri, ya organize suç örgütleri, yada gayri meşru kazanç elde eden şerefsizler sevmez.

11
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title