Haberler

Sivasspor-Fenerbahçe Maçının Sivas Esnafına Katkısı

SESOB Başkanı Beşir Köksal, hafta sonunda kente gelen Fenerbahçelilerin, yaptıkları alışverişlerle bir nebze de olsa esnaf ve sanatkarın yüzünü güldürdüğünü bildirdi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, hafta sonunda oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçı için kente gelen Fenerbahçelilerin, yaptıkları alışverişlerle bir nebze de olsa esnaf ve sanatkarın yüzünü güldürdüğünü bildirdi.

Köksal, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonun belirlendiği Sivasspor-Fenerbahçe maçında Sivaslıların gerekli hassasiyeti gösterdiğini ve kente yakışır bir ev sahipliği yaptığını belirtti.

Maç için kente gelen Fenerbahçelilerin, yaptıkları alışverişlerle bir nebze de olsa esnaf ve sanatkarın yüzünü güldürdüğünü vurgulayan Köksal, "Başta Sivas halkı olmak üzere esnaf ve sanatkarlarımız dışarıdan gelen Fenerbahçe taraftarına karşı müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, gerekli ilgi ve alakayı göstermiş, her türlü yardımı ve kolaylığı da sağlamıştır. Fenerbahçe taraftarının ve dışardan gelen misafirlerimizin memnun ayrılmasından dolayı esnaf ve sanatkarıma teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Köksal, Sivasspor'un Sivas'ın adını herkese ve her zaman sıkça duyuran en önemli markalardan biri olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti:

"Sivasspor ile yaptığımız tanıtım bizler için, ilimiz için çok önemlidir. Sivasspor'umuz Sivas'ın tanıtımına yaptığı katkının yanı sıra, şehrimiz açısından da büyük bir girdi sağlamaktadır. Maç öncesi dışarıdan gelen taraftarların Sivas'ı ve Sivaslıları yakından tanıması da çok önemlidir. Dışarıdan gelen misafirler hem ilimizdeki tarihi yerleri gezdiler, hem de alışveriş yapma imkanı buldular. Şehrimizin daha ileriye gitmesi, tanıtılması ve Sivasspor sayesinde sürekli gündemde kalması Sivas açısından da önemlidir. Sivas'ta oluşan bu güzel birliktelik Sivasspor-Fenerbahçe maçına da yansımıştır. Maç öncesinde Valimiz Ali Kolat başkanlığında oluşan komite tarafından gerekli hazıklıklar yapılmış ve sorunsuz bir şekilde taraftarların maç izlemesi sağlanmıştır. Alınan tedbirler sayesinde maç sonrasında da gerekli hassasiyet gösterilmiştir. "

Bu maç sayesinde kentin tanıtımına da önemli katkı sağlandığını bildiren Köksal, şunları kaydetti:

"Sivas'ımıza bu güzelliğin yaşatılmasında ve esnafımıza yaptığı katkılardan dolayı başta Valimiz Ali Kolat olmak üzere esnafımıza 24 saat çalışma izni veren Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp'e, emniyet ve asayişi sağlayan Emniyet Müdürümüz Ahmet Kemal Seyhan'a, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'a, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım'a teşkilatım adına teşekkür ediyorum. "

- SİVAS

Kaynak: AA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Bakmadan Geçme

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Mayıs Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları ve Şaban Oğlu Şaban özeti! #128250 Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi, köşk nerede? Hangi il ve ilçede çekildi? Şaban Oğlu Şaban film çekimleri nerede yapıldı, ev neresi? #128250 Kuş gribi hayvandan insana geçer mi? Kuş gribi etten bulaşır mı? Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 26. bölüm canlı yayın izleme linki #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 27 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 Türkiye'nin kendi petrolü var mı? Türkiye'de petrol var mı varsa neden çıkaramıyoruz? 27 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! 2024 Kurbanlık fiyatları! Büyükbaş ve Küçükbaş kurban fiyatı ne kadar?
'Lig'in en iyi antrenörü benim' diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

"Lig'in en iyi antrenörü benim" diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title