Haberler

Sivasspor'da Beşiktaş Mesaisi Başladı

Güncelleme:

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Ligin 23. haftasında sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Sergen Yalçın, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldıkları maçta istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını söyledi.

Ligde gelecek haftalarda takımını zorlu maçların beklediğini belirten Yalçın, "Aşağıda çok enteresan bir puan durumu var. Bir an evvel kendimizi oradan dışarı atmak istiyoruz. Bunun için de kazanmamız lazım. Araya (milli maçlar nedeniyle verilecek ara) kadar oynayacağımız Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Bursaspor ve kupada Kayserispor maçlarımız var. Gerçekten değerli 4 maç oynayacağız" dedi.

Yalçın, ligde oynayacakları maçlardan istedikleri skorları alıp tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istediklerini ifade etti.

Ligde Beşiktaş ile yapacakları maçın günün değiştirildiğinin hatırlatılması üzerine Yalçın, "Bizimle bir alakası yok, Beşiktaş'ın isteği doğrultusunda maçın günü değiştirildi çünkü onların UEFA Avrupa Ligi maçı var. Zor bir müsabaka. İyi bir takımla oynayacağız ama bizde iyi bir takımız, hazırız, sahamızda oynuyoruz. Kazanmak için yapmamız gereken ne varsa yapacağız" diye konuştu.

Sivassporlu taraftarlardan bu zorlu maçlarda destek isteyen Yalçın, "Taraftara en çok ihtiyacımız olan dönemdeyiz. Özellikle içeride oynayacağımız Beşiktaş ve Bursaspor maçları bizim için çok önemli. Rahatlamak için mutlaka bu müsabakalardan puanlar almamız lazım. Taraftarımız yanımızda olursa çok mutlu oluruz" ifadelerini kullandı.

Yalçın, sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Nijeryalı forvet Michael Eneramo'nun takımla antrenmanlara başladığını belirterek, golcü oyuncunun Beşiktaş maçından sonra oynayacak duruma gelmesini beklediklerini söyledi.

Aydın Karabulut idmanda

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşunun ardından açma germe hareketleri ve istasyon çalışmasıyla devam etti.

İdman, tedavisi nedeniyle İstanbul'da bulunan kaleci Ertuğrul Taşkıran ve izinli Adem Koçak'tan yoksun gerçekleştirildi.

Sivasspor'da bir süre önce kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut, A takımın bugünkü antrenmanında yer aldı.

Kaynak: AA / Yerel

Sergen Yalçın Sivasspor Beşiktaş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title