Haberler

Sivasspor Başkanı Otyakmaz Carlos'la Devam Edeceğiz

Başarılı takımın futbolcularına çok sayıda teklif gelebileceğini belirten Otyakmaz, Bu manada işimiz zor. İnşallah en az kayıpla atlatırız diye konuştu.

Başarılı takımın futbolcularına çok sayıda teklif gelebileceğini belirten Otyakmaz, Bu manada işimiz zor. İnşallah en az kayıpla atlatırız diye konuştu.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor'un kullandığı Vali Lütfullah Bilgin Spor Kompleksi'nin kulübe devri konusunda Sivas Valiliği ile yapılan protokol imza törenine katıldı. Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Mecnun Otyakmaz, Akhisar Belediye maçını kazanarak Avrupa Kupalarına katılmayı garantilemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Akhisar Belediye maçının önemli ve zor bir maç olduğunu belirten Başkan Otyakmaz, Akhisar Belediyespor çok ciddi bir rakip. Bundan önceki oynadığımız karşılaşmalarda ligde kendilerine karşı galibiyetimiz yoktu. Bunun için bizim açımızdan özel bir maç oldu. Avrupa kupası için de mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. 10 kişi kalmalarına rağmen 1-0 da geriye düştük. Fakat daha sonra taraftarımızın da desteği ve futbolcuların üzerindeki stresi biraz atmaları ile 3 gollü bir galibiyet aldık. Avrupa kupalarına gitmeyi bu maçla garantiledik. Tatilimizin uzun olması açısından hem de bir ön eleme eksik oynama açısından ligi 4'üncü bitirmemiz çok önemli. Futbolcu arkadaşlarımız ve teknik ekibimiz bunun bilincinde. İnşallah Karabükspor karşısında arzu etiğimiz en az bir puanı alarak ligi 4'ünücü bitirip Avrupa kupalarına play-offtan katılmayı garantilemek istiyoruz. Henüz işimizin bitmediğini ve heyecanın son haftaya kadar uzandığını söyleyebiliriz dedi.

CARLOS'LA DEVAM

Teknik Direktör Roberto Carlos'tan memnun olduklarını ve yola devam etmek istediklerini belirten Başkan Otyakmaz, Hocamız ile bilindiği gibi 2 yıllık sözleşmemiz var. Burada ilk yılında Avrupa kupalarını garantileyerek başarılı bir sezon geçirdi. Zaten kariyeri boyunca büyük başarılar elde etmiş göz önünde olmuş bir futbolcuydu. Teknik direktörlük hayatına da başarıyla başlamış oldu. Transfer tekliflerinin olması da gayet normal. Tabi ki buna öncelikli olarak kendisi karar vermeli. Ama kendisinin şimdiye kadar ki söylemleri Sivasspor'da mutlu olduğu ve daha yapacağı işler olacağı yönünde. Şimdiden birlikte önümüzdeki yılın planlarını yapmaktayız. Zaten başarıya dayalı bir sözleşme vardı aramızda. Dolayısıyla ücret konusunda da anlaşamayacağımız bir şey yok. Başarılı olduğu sürece katlamalı olarak ücreti de otomatik olarak artmakta. Aramızda problem olması söz konusu değil, yeter ki hocamız başarılı olsun. Takımı taraftarımızın görmek istediği yere taşısın şeklinde konuştu.

'TAARUZA UĞRAYABİLİRİZ'

Sivasspor'un kadrosundaki oyuncuların bu yıl ligin gözdeleri olduğunu ve transfer teklifleri gelmesinin normal olduğunu belirten Otyakmaz, Henüz lig sonu olmadı ama bizi bekleyen en büyük problemin bu olduğu söyleyebilirim. Benim de kafam çok rahat değil. Başarılı sezon geçiren futbolcularımız var ve taliplerinin olması normal. Lig bittikten sonra bunu kısa sürede sonuçlandırıp Avrupa kupalarında başarılı olacak kadroyu oluşturmamız gerekiyor ve işimizin de çok zor olduğunu söyleyebilirim. Gol kralı bu takımdan, asist kralı bu takımdan çıkıyor. 3 futbolcumuz 10 gol barajını aşmış durumda. Asist sıralamasında da çok oyuncumuz var. Başarılı defans elemanlarımız var. Bu sene Sivasspor'un bu manada bir taaruza uğrayacağını söyleyebilirim. İnşallah en az kayıpla atlatırız. Kulüp menfaatleri ve futbolcu istekleri burada çok önemli. Bir an önce takımı oluşturma açısından bunun netleşmesini ve yeni transferleri yapmayı arzu ediyoruz. Hali hazirda takımımıza göre de eksiklerimiz var. Transferler yapacağız ama futbolcu kaybına da uğrayacağımızı şimdiden ön görebiliriz. Onların yerine de Avrupa'da başarılı olacak takımı oluşturmak gibi çok önemli bir görev bizi bekliyor. Utaka ve Cicinho ile sözleşme uzattık. Devam etmeyi düşündüğümüz arkadaşlarımız var. Yeni transferler ile yoğun çalıştırma gerektiren bir yaz sezonu bizi bekliyor diye konuştu.

'YENİDEN GÖREVE TALİBİZ'

Yönetim olarak 3 yıllık görev sürelerinin sonuna geldiklerini ve 17 Mayıs'ta yapılacak kongrede yeniden aday olacaklarını belirten Başkan Otyakmaz, Özellikle benim açımdan yorucu bir 3 yıl oldu. Yönetimdeki arkadaşlarımızla uyum içinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu güzel süreci sekteye uğratmamak adına yönetim kurulunda çok değişiklik olmadan 3 yıl daha görev talep edeceğiz. Üyelerimiz de uygun görürse yönetime yapacağımız bir iki takviye ile Sivasspor'u başarılara taşımak için gerekli çalışmayı gösterecek azimde olduğumuzu belirtmek isterim ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mecnun Otyakmaz Roberto Carlos Sivasspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title