Haberler

Sivaslı Girişimci ve İş Adamları Derneğinden, Ayhan'a Ziyaret

Güncelleme:

Sivaslı Girişimci ve İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'ı makamında ziyaret etti.

Sivaslı Girişimci ve İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Sivaslı Girişimci ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halit Tuna, "Sivas için çalışan sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerini bütün olarak değerlendirdiğimiz takdirde yapılan hizmetler daha anlamlı olacaktır. İlimizi tarım, hayvancılık ve sanayi olarak gelişmiş bir potansiyele sahip değil, şehrimizin ekonomisini canlandırmak ve diğer illerle arasındaki farkı kapatmak için yeni bir yapılanmaya ihtiyaç var. Bundan dolayı kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına, üniversitemize ve iş adamlarımıza büyük görevler düşmektedir." dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının yük değil yük alan bir anlayışla hareket ettiği takdirde önemli hizmetleri yerine getireceğini ifade eden Genel Sekreter Salih Ayhan ise," Sivas'taki sivil toplum kuruluşları şehir dışında yaşayan insanlarımızın tecrübelerini ve deneyimlerini ilimize aktarma adına önemli misyonu yerine getirmektedir. Yıldız Dağı, Sıcak Çermik, Divriği Ulu Camii ve Tarihi Kent Meydanını birleştirdiğimiz zaman ilimizin marka değerini yükseltmiş olacağız. Özellikle hızlı trenin ilimizden geçmesi ile birlikte Sivas'ın Cumhuriyetin ilk yıllarındaki gibi ülkemizin önemli bir şehir konumuna gelmesi gerekiyor. Bu anlamda şehrimizin tekrar ülkemizin ilk 10 ekonomisine girmesi için özellikle İstanbul'da yaşayan Sivaslı işadamlarımızın tecrübelerini, deneyimlerini aktarması ile ilimizin maküs talihi değişecektir. Bu anlamda Sivaslı Girişimci ve İş Adamları Derneğimizin ziyaretini önemsiyor ve kendilerine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Ayhan Halit Tuna Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title