Haberler

Sivas'tan Kısa Kısa

Sivas'ın Gemerek ilçesinde 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi.

Sivas'ın Gemerek ilçesinde 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi.

Gemerek Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Gemerek Belediyesi ve Gemerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen yürüyüşe, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Yusuf Özbey, " Dünya Sağlık Örgütü, 31 Mayıs'ı Tütünsüz Dünya günü olarak belirlemiş ve her yıl değişik temalarla tütün kullanımının sağlık risklerine dikkati çekmektedir ve tütün tüketiminin azaltılmasına yönelik politikalar üretmektedir. 2015 yılının teması yasa dışı tütün ticaretinin önlenmesidir" ifadesini kullandı.

İlçe protokolü, vatandaşlar ve çocuklarla bir kez daha sigara ve tütün mamullerinin zararına dikkati çekmek için yürüyüş düzenlediklerini aktaran Özbey, sigarasız, sağlıklı ve huzurlu yarınlar diledi.

-Şarkışla

Şarkışla Belediye Başkanı Turgay Oğuz, hizmet garajındaki park alanında 135 çalışanına öğle yemeği verdi.

Amaçlarının birlik beraberlik ve kaynaşmak olduğunu söyleyen Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yaz sezonumuz başlıyor. İşimiz oldukça fazla. Bu işlerde de işçilerimizin emeği oldukça çok. İşçilerimizle yoğun sezon öncesi bir araya gelmek istedik" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Dünya Sağlık Örgütü Yusuf Özbey Gemerek Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title