Haberler

Sivas'ta Yılın Kaymakamı Seçilen Gül, Sivas'a Valisi Oldu

İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı Valiler Kararnamesi ile Sivas’ta yılın Kaymakamı seçilen İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Daire Başkanı Davut Gül, Sivas’a Vali olarak atandı.

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı Valiler Kararnamesi ile Sivas'ta yılın Kaymakamı seçilen İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Daire Başkanı Davut Gül, Sivas'a Vali olarak atandı.

SİVAS'TA YILIN KAYMAKAMI SEÇİLMİŞTİ

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı Valiler Kararnamesi ile Sivas Valisi Alim Barut merkeze alındı, onun yerine İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Daire Başkanı Davut Gül atandı. Davut Gül, Sivas'ta Gürün ve Şarkışla'da uzun yıllar kaymakamlık görevlerinde bulundu ayrıca yılın kaymakamı ödülüne layık görüldü. Davut Gül, kaymakam olarak bulunduğu Sivas'ta ilk kez vali olarak görev yapacak. Gül'ün Sivas Valiliğine atanması Erzurum'da memnuniyetle karşılandı.

ÇALIŞMA HAYATI BAŞARILARLA DOLU DAVUT GÜL KİMDİR?

1974 yılında Erzurum Horasan ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Horasan'da liseyi Kadıköy Mehmet Beyazıt Lisesi'nde bitirdi. Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 2000 yılında Gaziantep'te kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Muğla- Kavaklıdere, İzmir-Kemalpaşa ilçesinde kaymakam vekilliği, İngiltere'de yurtdışı stajı AÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde yüksek lisans yaptıktan sonra asaleten Kırklareli-Kofçaz Kaymakamı olarak atandı. 2003-2005 Şirvan Kaymakamlığı, 2005-2006 yıllarında Karaman Vali yardımcılığı, 2006-2009 yıllarındaGürün Kaymakamı olarak görev yaptı. Türk İdareciler Derneği tarafından 2009 yılında Yılın Kaymakamı seçilerek Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ödülü'ne layık görüldü. Gördes ve Şarkışla Kaymakamlığı yapan, 2015'te İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Daire Başkanlığına atanan Davut Gül, İngilizce ve Fransızca bilmektedir. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Davut Gül Şarkışla Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title