Haberler

Sivas'ta Otomobilin Gölete Düşmesi

Yıldızeli ilçesinde sulama göletine düşen otomobilde hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişi, toprağa verildi.

Yıldızeli ilçesinde sulama göletine düşen otomobilde hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişi, toprağa verildi.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morgundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen Göksel (33), eşi Selay (33), kızları Fatma (7) ve Selcan ile annesi Fatma Cankurtaran'ın (66) cenazeleri, ilçeye bağlı Kale köyüne getirildi.

Hizmetevi önündeki römorklara konulan cenazeler, namazın ardından köy mezarlığında yan yana defnedildi. Bu sırada ailenin yakınları gözyaşı döktü.

Cenaze törenine Kaymakam Ahmet Can Pınar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsa Murat Övez, İlçe Emniyet Amiri İlker Durmuş, köy sakinleri ve ölenlerin yakınları katıldı.

Kale köyünden Ankara'ya gitmek için önceki gün yola çıkan Göksel Cankurtaran yönetimindeki 06 EKV 64 plakalı otomobilin Çağlayan-Kümbet grup yolunda yeni yapılan gölete düşmesi sonucu sürücü, eşi Selay, kızları Fatma ve Selcan ile annesi Fatma Cankurtaran hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Cankurtaran Yıldızeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title