Haberler

Sivas'ta 'Bereket Ormanı' Oluşturuldu

Sivas’ta ‘Gönül Elçileri Bereket Ormanı Projesi’ kapsamında bin 500 çam fidanı toprakla buluşturuldu.

Sivas'ta 'Gönül Elçileri Bereket Ormanı Projesi' kapsamında bin 500 çam fidanı toprakla buluşturuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde 81 ilde yürütülen ağaçlandırma çalışmaları çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın iş birliğinde, "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında Taşlıdere mevkisinde oluşturulan Bereket Ormanı'nda fidan dikim töreni düzenlendi.

Vali Alim Barut, eşi Miyase Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın ve eşi Yurdagül Aydın ile protokol üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende, halk oyunları ekibi gösteri sundu.

Törende konuşan Vali Barut," Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşleri Emine Erdoğan hanımefendi öncülüğünde Bereket Orman kurulmak üzere ağaç dikme törenine bir bahar günü geldik. Orman insan yaşantısında vazgeçilmezdir. İnsansız orman,ormansız insan olmaz. Orman ne kadar azaltılırsa hayatı da o kadar zorlaştırırız. Orman alanlarını ne kadar çoğaltırsak hayatı o kadar kolaylaştırırız."dedi.

Konuşmaların ardından bin 500 çam fidanı dikilerek toprakla buluşturuldu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title