Haberler

Sivas İl Özel İdaresi 34 Dükkanı Satışa Çıkarıyor

Güncelleme:

Sivas İl Özel İdaresi, 4 Eylül Sanayi Sitesi'nde bulunan parsellerine pay karşılığı yapılan 34 dükkânını satışa sunacak.

Sivas İl Özel İdaresi, 4 Eylül Sanayi Sitesi'nde bulunan parsellerine pay karşılığı yapılan 34 dükkanını satışa sunacak.

Yaklaşık bir yıl önce bölgede bulunan iki parsel arazide çalışma başlatan İl Özel İdaresi bu alana dükkan yapılması için ihale gerçekleştirmişti. İhaleyi alan Özbelsan A.Ş. inşaatı biten dükkanları İl Özel İdaresine teslim etti.

Özel İdare gayrimenkulleriyle ilgili yapılan çalışmaları anlatan İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, şehir esnafının piyasaya hareketlilik kazandırmasını amaç edindiklerini ve idareye ait dükkanları satacaklarını söyledi. 4 Eylül Sanayi Bölgesi'nde yeni bir yapılaşma olduğunu ve bölgenin gün geçtikçe gelişip güzelleştiğini belirten Ayhan, "Sivas Belediyesi Özbelsan A.Ş. tarafından 4 Eylül Sanayi Sitesinde 106 dükkandan pay karşılığı olarak 34 dükkanımızı teslim aldık. Bölgenin sanayi alanı olması için yapılan çalışmalara kurumumuz da destek vererek arsa karşılığında dükkan almış oldu. Bu dükkanları sanayi esnafına katkı sağlamak amacıyla 16 Temmuz 2013 Salı günü ihale ile satacağız" dedi.

Alanda idareye ait 2 parselin daha bulunduğunu belirten Genel Sekreter Ayhan, bunlarla ilgili de çalışmalara başlandığını söyledi. Bu parsellere de dükkan yapıldığı takdirde bunlarında satışa sunulacağını belirten Ayhan, "Şu an ilk etapta parselimize yapılan 106 dükkandan pay karşılığında bizlere düşen 34 dükkanın satışlarını yapacağız. Esnafımızın taleplerini bekliyoruz. Buradaki temel gayemiz ticaret değil bölge esnafına katkı sağlamak ve kurumumuzun gayrimenkullerini değerlendirmektir" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Ayhan Eylül Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title