Haberler

Sivas İl Özel İdaresi 2016 Yılı İş Sezonunu Açtı

Sivas İl Özel İdaresi’ne alınan yeni iş makinelerinin hizmete girmesi ve 2016 yılı iş sezonu için açılış töreni düzenlendi.

Sivas İl Özel İdaresi'ne alınan yeni iş makinelerinin hizmete girmesi ve 2016 yılı iş sezonu için açılış töreni düzenlendi.

Asfalt Plenti Tesisleri'nde yapılan törene Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, ilçe kaymakamları ile il ve ilçe özel idare çalışanları katıldı.

Sivas'ın 28 bin kilometre yol ağıyla geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu söyleyen Vali Alim Barut, Sivas İl Özel İdaresi'nin zor şartlarda hizmet verdiğini ve zor işleri başardığını belirterek, "Zorluğu hiç kimse tek başına başaramaz. Bu, birliktelikle elde edildi. Gördüğünüz gibi bu dayanışma bizleri daha iyi hizmet eder hale getirdi" dedi.

İdare olarak hizmetler yapılırken hiçbir şekilde ayrımcılık yapılmadığını söyleyen Barut, "Ortada bazen dedikodular dönüyor ayrımcılık yapılıyor diye. Asla böyle bir şey yok. Hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık, yapmayacağız. Ama hizmetler eksik olabilir sebeplerini başka yerde aramalıyız. Örneğin, nüfus yoğunluğu veya aciliyet gereken durumlar gibi kriterler koyarak uyguladığımız projelerde hem daha çok insanımızın talebini karşılamış oluyoruz hem de daha verimli sonuçlar alıyoruz. Başlangıçta en az 300 nüfus kıstasımız bu yıl 100-150 nüfusa kadar düşmüş durumdadır. Alt yapısını bitirmediğimiz köyün yolunu, parkesini programa almıyoruz. Sağlıklı içme suyu her köyde önceliğimizdir. Dolayısıyla ayrımcılık yapmamız söz konusu değildir" diye konuştu.

Tören kurban kesimi, araçların incelenmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Ayhan Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title