Haberler

Sivas Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto 2’inci takımlarından Sivas Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor2016 -2017 futbol sezonda 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, iyi bir kadro kurduklarını belirtti.

Spor Toto 2'inci takımlarından Sivas Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

2016 -2017 futbol sezonda 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, iyi bir kadro kurduklarını belirtti.

Kamp döneminin 13 günlük ilk etabını Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu tesislerinde tamamladıklarını ifade eden Çapanoğlu, "5 Ağustos'ta ise kamp döneminin ikinci etabı için Erzurum'a gittik. Palandöken'de 18 Ağustos'a kadar çok güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Her iki kampımızda birçok hazırlık maçları yaparak eksikliklerimizi tespit ettik. 20 Ağustos'tan bugüne kadar da çalışmalarımızı tesislerimizde sürdürüyoruz." dedi.

Transfer çalışmalarına da değinen Çapanoğlu, "31 Ağustos itibariyle transfer dönemi bitti. Biz de kadromuza iki yeni genç oyuncuyu dahil ettik. Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Serhat Ayvaz ve Adanaspor'un forvet oyuncusu Ali Ercan'ı renklerimize bağladık. Bu arkadaşlarımız da inşallah ileri ki günlerde hazır olduklarında takıma büyük katkı sağlayacaklar. Arkadaşlarımızla ligde daha güzel şeyler yapacağız. Tabii ki eksikliklerimiz var, bu eksikliklerimizi tamamlayacağız. Hedefimiz belli. Ligde iyi futbol oynamak ve iyi sonuçlar almak için mücadele edeceğiz. İyi sonuçlar alırsak zaten ligde kendimizi iyi yerlerde görürüz. İlk önce takım olmayı öğreneceğiz, bu saydıklarımızın hepsini yerine getirdiğimiz zaman iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum." diye konuştu

Hafta sonu deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor maçıyla lige başlayacaklarını kaydeden Çapanoğlu,"İlk maçlar her zaman her takım için zor geçer. Biz bunun bilincindeyiz, sporcularımıza bunu iyi anlattık. Takımda güzel bir ortam var, amacımız ligin ilk haftasında kazanıp iyi başlangıç yapmak. Takımıma güveniyorum, tüm hazırlıklarımız kazanmak için yaptık. Tüm takımlarımız açısından güzel bir sezon geçirmeyi diliyorum." ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhsin Yazıcıoğlu Palandöken Erzurum Sivas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title