Haberler

Sivas Belediyesi Personeli Sağlık Kontrolünden Geçirildi

Sivas Belediyesi personeli ile belediyeye bağlı Özbelsan A.Ş.çalışanlarının 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuatlar gereği sağlık taramasından geçirildiği bildirildi.

Sivas Belediyesi personeli ile belediyeye bağlı Özbelsan A.Ş. çalışanlarının 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuatlar gereği sağlık taramasından geçirildiği bildirildi.

Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile bir sağlık kuruluşu tarafından gerçekleşen sağlık taramasında belediye ve Özbelsan personeli, mobil sağlık araçlarında kontrolden geçti.

Sağlık taraması kapsamında personele çeşitli testler ve göz taraması yapıldı.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, belediye hizmetlerinde verimleri artırmanın yolunun personelin sağlıklı ve iyi şartlarda hizmet verme koşullarının sağlanmasından geçtiğini belirterek, "Maddi ve manevi yönden personelimize en iyi şartları sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Yayıncı: Önder Felek - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title