Haberler

Sivas Belediyesi'nin Sosyal Etkinlikleri

Sivas Belediyesi ve Sultan Şehir Derneği Bünyesinde Öğrenci, Öğretmen, Belediye Personeli ve İşçiden Kurulan Tiyatro Ekibinin İkinci Oyunları Olan 'Hatırla' ile 28 Nisan 2008 Akşam Saat 20.00 'da Atatürk Kültür Merkezi'nde Seyircisiyle Buluşacağı Bildirildi.

Sivas Belediyesi ve Sultan Şehir Derneği bünyesinde öğrenci, öğretmen, Belediye personeli ve işçiden kurulan tiyatro ekibinin ikinci oyunları olan 'Hatırla' ile 28 Nisan 2008 akşam saat 20.00 'da Atatürk Kültür Merkezi'nde seyircisiyle buluşacağı bildirildi.

Oyun ile ilgili olarak bilgiler veren oyunun yazarı ve yönetmeni Yaşar Elmas, bu projeye çok inandıklarını belirterek, "Sahnede iki kişilik kara mizah yapacağız. Provalar çok eğlenceli geçiyor. Oyun tam anlamıyla sine tiyatro olacak" dedi.

Oyunun hazırlık aşamasında danslar, müzik ve efektler için profesyonel yardım aldıklarını belirten Elmas, Hayal Perde Sine Tiyatro'nun bu oyunla da Sivas halkından iyi bir not alacağı tahmin ettiğini dile getirirken, sezonu ise Seyr Eyle Filmi adlı oyunla 16 Haziran'da kapatmayı düşündüklerini kaydetti.

Elmas, oyunun biletlerinin ise NT mağazası, SRT, Foto Nuri, Arar, Yeşil Kafe, Enver Kundura, Ora Kafe (Kampus) Hayat Ağacı, Kafe Perde, Sivas Eğitimciler Derneği, Akit Kitapevi ve Kafe Perde adlı işyerlerinden temin edilebileceğini vurguladı.

(İG-SE-Y) 25.04.2008 12:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title