Haberler

"Hepimizin Hedefi Sivas'ı Hak Ettiği Noktaya Ulaştırmak"

Güncelleme:

Sivas Belediye Başkanı Aydın, "Hepimizin hedefi Sivas'ı hak ettiği noktaya ulaştırmak." dedi.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, "Sivas Belediyesi Muhtarlarla Buluşuyor, Sorunlar Çözüme Kavuşuyor" adlı program kapsamında merkez mahalle muhtarları ve belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Paşabahçe Kütükev'de gerçekleştirilen programa, Başkan Aydın'ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç, mahalle muhtarları ve temsilcileri katıldı.

Koç, her türlü sorun ve sıkıntıları karşısında Aydın ve yardımcılarına rahatlıkla ulaşabildiklerini ifade ederek, kentin gelişmesi ve kalkınması adına birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu belirtti.

Aydın ise "Hepimizin hedefi Sivas'ı hak ettiği noktaya ulaştırmak" açıklamasında bulundu.

Her bir meclis üyesinin belli mahallelerden sorumlu olduğunu aktaran Aydın, mahalle muhtarlarıyla sorunları rapor haline getireceğini, aradan geçen zamanda raporda yazan sorunları çözeceklerini kaydetti.

Program soru cevap şeklinde devam etti. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Kadir Aydın Paşabahçe Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title