Haberler

Sivas 5.kitap Günleri Hazırlıkları Sürüyor

4 Eylül Kültür ve Sanat Şenlikleri programı içerisinde yer alan Sivas 5. Kitap Günleri, Sivas Valiliği koordinesinde İl Özel İdaresi bünyesinde gerçekleştirilecek.

4 Eylül Kültür ve Sanat Şenlikleri programı içerisinde yer alan Sivas 5. Kitap Günleri, Sivas Valiliği koordinesinde İl Özel İdaresi bünyesinde gerçekleştirilecek.

Sivas 5. Kitap Günleri'nin çalışmaları kapsamında kitap, yazı ve fikirleriyle önemli katkıları bulunan değerli yazar, şair ve akademisyenler davet edilerek, bunlara yönelik imza ve söyleşiler düzenlenecek. Bu yıl ki etkinlik Kadı Burhaneddin anısına düzenlenecek.

Etkinliği düzenleyen komisyon ile bir araya gelen ve görüş alışverişinde bulunan Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, kitap günlerinin beşincisini düzenlemek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek,"Kitap günlerinin düzenlenmesi için yaklaşık 3 aylık bir hazırlık çalışması yürütüyoruz. Bu yıl beşincisini düzenleyeceğimiz ve her yıl giderek daha nitelikli hale gelen kitap günleri şehrimizin kültürel ve sosyal hayatına ciddi katkılar sunacaktır. Kitap günlerinin her yıl daha iyi noktaya gelmesi için yoğun bir gayret gösteriyoruz. Sivas Kitap Günleri, hem tarihi mekanı hem de içeriğindeki sosyal donatılarla ülkemizde düzenlenen birçok kitap fuarını gölgede bırakacak bir organizasyondur" dedi.

Kitap günlerini düzenlerken kamuoyunun isteklerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduklarını ifade eden Ayhan,"Biz yaptık oldu anlayışı ile hareket etmiyoruz. Halkımızın beklentilerini karşılayabilmek ve kitap günlerini en iyi şekilde düzenleyebilmek amacı ile Sivas İl Özel İdaresi internet sitesinden ve sosyal medya aracılığı ile bir anket düzenliyoruz. Anketimizde 'Hangi yazarların gelmesini istiyorsunuz?' 'Geçen yılki kitap günlerini nasıl buldunuz?' ve '5. Sivas Kitap Günlerini nasıl görmek istiyorsunuz?' şeklinde sorular sorarak halkımızın taleplerini dikkate alıyoruz. Anketimizde özellikle kitap günlerinde hangi yazarların gelmesini ve kitap günlerinde kullanılması istedikleri sloganı soracağız. Daha önceki yıllarda kullandığımız 'Sivas Ellerinde Kitap Okunur' sloganı bizim için ana slogan olacaktır. Bu slogana ilave olarak her yıl farklı bir slogan kullanacağız. Slogan belirlemek için halkımızın düşüncelerini alıyoruz. Kitap günleri sloganı için şu ana kadar orijinal düşünceler ve fikirler ortaya çıktı. 2016 yılında düzenlenecek 5. Sivas Kitap Günleri geçen yıllara göre daha profesyonel, daha katılımcı ve geniş yelpazeli bir etkinlik olacak."diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Ayhan Eylül Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title